SEKTÖR > Kuyumcuların acil şarnel takı ihtiyacı için adresleri “Fast Şarnel” 24 saat içinde teslim…Yüksek kalite hem de çok hızlı….

Kuyumcuların acil şarnel takı ihtiyacı için adresleri “Fast Şarnel” 24 saat içinde teslim…Yüksek kalite hem de çok hızlı….

Hafif takıya ilgi her geçen gün artıyor. Artık birçok takı grubunda şarnel takılar açık ara öne geçiyor. Kuyum üreticileri şarnel takı ihtiyaçlarını çok hızlı ve kaliteli bir şekilde gideren Fast Şarnel’in adeta bağımlısı oldular. Kuyumcukent bünyesinde çalışmalarını büyük bir titizlikle ve yüksek hızla gerçekleştiren Fast Şarnel; özellikle hızla ürün teslimi konusunda kendisiyle yarışıyor. Bazı geceler uykusuz geçse de zamanında siparişleriniz atölyenizde…

Yükselen altın fiyatlarının da doğal sonucuyla, şarnel takılar kuyumcu vitrinlerinde çok geniş bir yer kaplıyor. Her yıl şarnel takıların kuyumcu vitrinlerinde oranları artıyor. Fast Şarnel firma ortağı Mehmet Çekcen; şarnel takıların normal takılara göre yaklaşık %40 ie %50 civarında daha hafif olduğunu, hafifliği sayesinde satış sirkülasyonunun daha fazla olduğunu söylüyor.

Fast Şarnel’e olan yoğun talep nedeniyle sektör mensuplarına teşekkürlerini sunan Mehmet Çekcen; “Kalitemizi yakından görenlerin ve bizle bir kez çalışmaya başlayanların hep Fast Şarnel’i tercih etmelerinden onur duyuyoruz. İşimizi büyük bir titizlikle yapıyoruz. Şarnel; gerçek bir uzmanlık ve teknolojik alt yapı istiyor. Bir de işimizi adımızda olduğu gibi çok hızlı yapmayı bir misyon haline getirdik. Hızlı ama kaliteli denince hemen aklımıza Fast Şarnel geliyor” diye konuştu.

Şarnel takı üretiminde olabildiğince hafif üretim yapmaya özen gösterdiklerini kaydeden Çekcen; “Hafif üretim konusunda sınırları zorluyoruz ama bir noktada da durmayı tercih ediyoruz. Takının mukavemet gücü çok önemli. Yaz boyunca kelepçe ve bilezik şarnel yarı mamullere talep yoğun oldu” dedi.