SEKTÖR > Hızlı servis… Etkin çözümler Birçok markanın arkasındaki gizli güç “Fast Şarnel”

Hızlı servis… Etkin çözümler Birçok markanın arkasındaki gizli güç “Fast Şarnel”

Yükselen altın fiyatları neticesinde artık hafif takılar kuyumcu vitrinlerinin en önlerinde yer alıyorlar. Hafif takılar denince içi boş şarnel takılar ilk olarak aklımıza geliyor. Birçok üreticinin iş hayatına büyük kolaylıklar katan, şarnel takı üretimiyle son yıllarda müşteri kitlesini önemli ölçüde arttıran Fast Şarnel; 2022 yılını son derece verimli tamamlıyor. Tamamen şarnel takı üzerine odaklanan marka; şarnel takıda macera değil etkin çözümler arayanların vazgeçilmez adresi oluyor.

Mesleki kariyerini tamamen şarnel takı üretimine adayan ve hep ileri teknolojiye sahip makinelerle çalışan Mehmet Cekcen usta; deneyimli ekibiyle hertür takının şarnel versiyonlarını başarıyla üretiyor.

Kuyumcukent bünyesinde yer alan atölyesinde, şarnel makine konusunda uzman olan Haxer Makine’nin cihazlarıyla üretim gerçekleştiren Fast Şarnel; müşterilerine hızlı çözümler sunmasıyla öne çıkıyor.

Şarnel taklara son yıllarda artan bir ilgi olduğunu, altın fiyatlarının yüksekliğiyle birlikte daha hafif takıların daha fazla rağbet gördüğünü kaydeden Mehmet Cekcen; “İçi boş olan bu ürünler hafifliği ile yüksek altın fiyatları karşısında kuyumcuların sığındığı liman oluyor. Şarnel takı üretimi, ciddi bir teknoloji yatırımına ve tecrübeye ihtiyaç duyuyor. Birçok atölye şarneli kendi bünyesinde üretmek için önemli yatırımlar yaptılar ama arzu ettikleri sonuçları alamayınca kapatmak zorunda kaldılar” diye konuştu.

Şarnel üretimi alanında sık sık yeniliklerin çıktığını ve bu alanda uzman olan Haxer Makine ile üretim parkurlarını en üst seviyede güncellediklerini belirten Cekcen; “Kazandığımızın büyük bir oranını tekrar yatırıma yönlendiriyoruz. Şu an için en hafif şarnel yarı mamülleri müşterilerimize sunuyoruz” dedi.