SEKTÖR > Geleceğin takısı 8 ayar altın

Geleceğin takısı 8 ayar altın

Yeni yıla adım attığımız şu günlerde sektörümüzün önde gelen kuyum üreticileri, yaklaşan Sevgililer Günü hazırlıklarına hız verdiler. Sektörümüz için adeta yılın başlangıcı sayılan Sevgililer Günü’nde birçok kişi, unutulmaz hatıralar bırakmak için kadınların çok sevdiği altın takılara yöneliyorlar. Bu yıl; önemli oranda artan altın fiyatları nedeniyle, uygun bütçeli altın takı almak daha zor hale geldi. İşte tam bu aşamada yüksek kaliteli, GL 8K Güler Kuyumculuk imzalı 8 ayar takılar, imdada yetişiyor. Uygun bütçesi, birbirinden şık görünümleriyle Güler Kuyumculuğun Sevgililer Gününe özel hazırladığı birçok yeni modeli, binlerce sevgilinin aşkına tercümanlık yapacak….

Yılın özel günlerinde ve kişilerin en özel dönemlerinde, ilk akla gelen hediye olan ve unutulmaz izler bırakan, beğenilmeme riski hemen hemen hiç olmayan altın takılar; yüksek altın fiyatlarından olumsuz etkileniyor. Hediyelik ürün kategorisinde altın takının alt sıralara düşmesini hiç kimse istemiyor. Altın takı hediye etmek isteyenler için 8 ayar takılar, uygun fiyatlarıyla öne çıkıyor.

Güler Kuyumculuk Firma Sahibi Şaban Güler; aniden yükselen altın fiyatları karşısında 8 ayar takıların uygun bütçeleriyle, insanların altın takıdan uzaklaşmalarına mani olacağını, özel günlerde unutulmaz hediye arayanların yine birbirinden güzel tasarımlara sahip altın takılar ile sevdiklerine arzu ettiği hediyeyi sunabileceğini söyledi.

Yılbaşında belirli bir yoğunluk yaşadıklarını, yılbaşının hemen ertesinde Sevgililer Günü hazırlıklarına start verdiklerini kaydeden Şaban Güler; “Bugün itibariyle yüzlerce kuyumcunun vitrinlerinde yer bulan, GL 8K Güler Kuyumculuğun geliştirdiği özel formülü ile uzun yıllar ilk günkü görünümünü koruyan takılarımız; özgün çizgileri, kendi renk tonuyla, Sevgililer Günü’nde hem kuyumcuların hem de tüketicinin yüzünü güldürecektir” dedi.

“GL 8K Güler Kuyumculuk” imzalı takılar; kuyumcu mağazalarında yeni satış noktaları oluşturarak 8 ayar takıların sunumunda yepyeni bir dönem başladı..

8 ayar takıların geniş kitlelere yayılmasında büyük pay sahibi olan GL 8K Güler Kuyumculuk; yeni dönemde yeni bir sunum ve pazarlama stratejisini hayata geçiriyor. GL 8K Güler Kuyumculuk imzalı takılar; özel tasarımlı stantlarda kuyumculardaki yerini aldı. Şaban Güler; bu uygulamanın satışları arttırmak adına önemli avantajlar ortaya koyacağını ve popülerliği artan 8 ayar takıları daha fazla ön plana çıkacağını belirterek şunları söyledi:

“8 ayar takıların prestijini en üst seviyeye taşımak, sergilenmesini, sunumunu sıradışı yapmak ve tüketicinin daha çok dikkatini çekmek adına yeni bir uygulamayı başlattık. Çok kısa süre içinde birçok satış noktasına ulaştık ve hızla satış noktalarını arttırmaya devam ediyoruz. 8 ayar takılar; 2022 yılında en çok talep gören takılar olacaktır. Yüksek altın fiyatları karşısında 8 ayar takılar ekonomik alternatifler oluşturacak ve takı takmaktan zevk alan, şıklığını altın bir takıyla tamamlamak isteyen kadınların hayallerini ertelemesine mani olacaktır. “