SEKTÖR > Yeni sezonda öne çıkacak takı modelleri özenle üretildi “Babix Gold ile kuyumcu vitrinleri bu yaz ışıl ışıl”

Yeni sezonda öne çıkacak takı modelleri özenle üretildi “Babix Gold ile kuyumcu vitrinleri bu yaz ışıl ışıl”

Deneyimli kuyum ustaları Abdülkerim ve Şükrü Batur kardeşler tarafından kurulan Babix Gold; yeni sezona sıkı bir çalışma ile giriş yapıyor. Özellikle dorikalı takı gruplarıyla öne çıkan ve sürekli yeniliklerin peşinde olan Babix Gold; 2023 yazına damga vuracak, kuyumcu vitrinlerinde ışıl ışıl parlayacak en yeni tasarımlarını üretim bandından indirdi. Arkanıza yaslanın, kemerlerinizi takın Babix Gold ile yükselişe geçmeye hazırsınız…

Sektörümüzün önde gelen seçkin markalarının çözüm ortağı olan, yeni nesil kuyum atölyesi olan Babix Gold; bu yaz kuyumcu vitrinlerinde rüzgar gibi esecek modellerin imalatı için yoğun mesai harcıyor. Ağırlıklı olarak 14 ayar üzerine altın takı üretimi yapan tecrübeli kardeşler; siparişlere göre farklı ayarlardaki takılara da hayat veriyorlar. Tamamen özgün ve kendilerine has çizgilere ürettikleri takılarda yer veren Babix Gold; bu yıl dorika ve kalze başta olmak üzere çok farklı tarzlarda her tür takı grubunda ben varım diyecek. Babix Gold; yeni sezona 156 farklı model ile giriş yapıyor.

Babix Gold firma ortağı Şükrü Batur; trend olacak, yüksek satış rakamları yakalayacak, vitrinde yatan değil koşan takılar için yoğun bir mesai harcadıklarını belirterek; “Bizzat kardeşim Abdülkerim ile birlikte yetiştirdiğimiz genç ve dinamik ekibimiz bu sezon çok sayıda yeni tasarıma imza atıyorlar. Kurban Bayramı sonrasında kuyum alışverişinin üst seviyeye çıkacağını öngörüyoruz. Modası geçmeyen, ustalarımızın özgün yorumlarıyla her takı grubunda bir başka güzel duran dorikalar ile yeni modeller tasarladık. Takip eden taklit eden olma kolaycılığını seçmeyen Babix Gold; kendi çizgisini her zaman net bir şekilde ortaya koymuştur” diye konuştu.

Hafiflikte sınırları zorlayacağız..

Batur; bu yıl artan altın fiyatlarıyla birlikte ürettikleri altın takılarda daha hafiflik elde etmek için büyük emek harcadıklarını sözlerine ekleyerek; “Görünümlerindeki güzelliği kaybetmeden, takılarımızı daha hafif ürettik. Hafif takı üretiminde sınır noktalara geldik. Üretim yaparken, kuyumcu dostumuzun satış performansını da arttırmayı düşünüyoruz. Biz yaptık oldu bitti demiyoruz. Biz yaptık siz severek, kolaylıkla sattınız işte o zaman görev tamamlanmıştır diyoruz.”