SEKTÖR > Hayalinizdeki her proje “Projet” ile hayata geçebilir

Hayalinizdeki her proje “Projet” ile hayata geçebilir

3D SYSTEM’İN TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ LUKA TEKNİK; YENİ BİR İSTANBUL JEWELRY SHOW’A HAZIR…

Yıllardır hem muma kalıp alan hem de direkt fusion döküm yapan 3 boyutlu makineleri ile Dünyanın yakından tanıdığı Projet; İJS’de Luka Teknik standında yerini alacak. Dünyanın çok farklı noktalarında başarıyla kullanılan ve bugüne kadar ortaya koyduğu yüksek performansla, fusion makineleri arasında öne çıkan Projet; işini şansa bırakmayanların, risk almak istemeyenlerin çok seçenek içinde tek tercihi oluyor…

Kuyum üreticilerine büyük kolaylıklar sunan 3 boyutlu özel kalıp alma robotlarının Dünya çapındaki en önemli üreticisi 3D System; fuar kapsamında Luka Teknik Malzemeler firma standında sektör temsilcileriyle buluşacak. 3D System firmasının Türkiye Distribütörü Luka Teknik; Projet’in son dönemde öne çıkan 2500 ve Figür 4 makineleriyle yer alacak.

Son yıllarda fusion üretimi kuyumculuk sektörünün artık olmazsa olmazı haline geldi. Yüksek altın fiyatları karşısında, ekstra hafiflik ve incelik sunmasıyla öne çıkan Fusion; onlarca alternatif arasından doğru seçilen makineleriyle, mükemmel sonuçlar eşliğinde yüz güldürüyor. Luka Teknik Malzemeler firması tarafından ülkemize getirilen ve Dünyaca ünlü Amerikan 3D System firmasının imzasını taşıyan Projet’in 3D modelleri, kuyumculuk sektöründe üretime büyük kolaylıklar sağlamaya devam ediyor. Son dönemde fusion takıların düşen işçilik fiyatları, bu takıların çok daha geniş kitlelere sunulmasına imkan tanıyor.

Luka Teknik Malzeme firma ortağı Fener Barlık; Projet 2500 ve Figür 4 modellerinin yüksek satış rakamlarıyla hem ülkemizde hem de çevre ülkelerde kuyum üreticisinin bir numaralı tercihi olduğunu, kuyum üretiminin gittikçe çok daha fazla ülkenin içinde artış gösterdiğini ifade etti.

Altın fiyatlarının aşırı değer kazanmasının yurtiçinde daralmaya yol açtığını, yurtdışında ise kuyum alışverişinin belirli bir tempoyu koruduğunu kaydeden Fener Barlık; “Virüs felaketi ile birlikte Hongkong fuarının iptal olması, tüm gözleri ülkemizdeki fuara çevirdi. Herkesin İJS’den beklentisi arttı. İran, Irak ve İtalya’ya olan uçuşlar şu anda iptal edildi. Özellikle İran ve Irak; bizden kuyum üretimi için çok sayıda malzeme, makine tedarik ediyordu. Farklı coğrafyalardan gelecek olan alıcılara konsantre olacağız” diyerek sözlerini noktaladı.