SEKTÖR > İster yerli ister yabancı olsun İŞini bilenlerin adresi kolay kolay değişmiyor “APEL İŞ”

İster yerli ister yabancı olsun İŞini bilenlerin adresi kolay kolay değişmiyor “APEL İŞ”

Sektörümüzün köklü markalarından biri olan ve montür ürün grubunda yaptığı başarılı çalışmalarla dikkat çeken Apel İş Kuyumculuk; İstanbul Jewelery Show’dan her zaman olduğu gibi mutlu bir şekilde ayrıldı. En yeni modellerini fuar boyunca, yenilenen standında sergileyen Apel İş; hem yerli hem de yabancı ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

İstanbul Jewelery Show’a düzenli katılan markalarımızdan biri olan Apel İş Kuyumculuk; pandemi nedeniyle 3 yıl ertelenen İJS’ye tekrar katılmanın mutluluğunu yaşadı. Fuar boyunca standında en yeni tasarımlarını yerli ve yabancı alıcılara sunma fırsatı bulan tecrübeli markamız; farklı takı gruplarında mücevher montürünün elit yeni modellerini gururla sergiledi. Apel İş; ülkemizin seçkin montür markalarının olduğu bölümde, tamamen yenilenen ve büyüyen standıyla boy gösterdi.

Apel İş firma sahibi Piyer Sivaslıoğlu; İJS’nin Dünyanın önde gelen uluslararası takı fuarları arasında yer aldığını, pandemi nedeniyle uzun bir ara verilen Mart ayağının tekrar yapılmasının son derece mutluluk verici olduğunu söyledi.

Markalarının çok farklı pazarlara hitap edebilecek ürün çeşitliliğine ve tasarım vizyonuna sahip olduğunu belirten Piyer Sivaslıoğlu, “Hong Kong fuarının iptal edilmiş olması da İJS’ye artı olarak yansıdı. Ülkemiz, mücevher montür üretiminde çok değerli bir konumda bulunuyor. Her zaman söylediğim gibi fuarları salt bir ticaret noktası olarak düşünmüyoruz. Sizi fuarda gören ve bugün çalışmayan bir firmanın, çok yakın zaman içinde tekrar geri döndüğüne defalarca şahit olduk. Biz fuara her zaman en iyi şekilde hazırlanacağız. Sadece markamızı değil, ülke kuyumculuğunu da temsil ettiğimizin bilincindeyiz” diye konuştu.

Son dönemde ihracat alanında markalarının önemli atılımlar yaptığını, yeni pazarlara yöneldiklerini kaydeden Sivaslıoğlu; “İJS Mart fuarı bu açıdan bizim için oldukça verimli oldu. Markamızın yurtdışı açılımı için fuar, önemli katkılar sağlıyor. Fuar sonrası siparişlerimizi yetiştireceğiz. Belirli bir ürün grubumuzun ön plana çıktığını söyleyemem. Her tarz modelimizin ayrı ayrı alıcısı oldu” dedi.