SEKTÖR > Ustaların tercihi Extra Fine…. How Are You ? I’m Fine… Extra Fine

Ustaların tercihi Extra Fine…. How Are You ? I’m Fine… Extra Fine

Kuyum üreticilerinin yüksek kaliteli takılar üretmesi için etkin sarf malzemeler üreten Erpol Zımpara ve Fırça Sanayi; pandemi döneminde geçen bir yıl içinde iç piyasada müşteri kitlesini %100, yurtdışında da %50 arttırma başarısı gösterdi. Kuyum malzemesi satan onlarca mağaza; Erpol kalitesini tercih ediyor. Extra Fine; markasıyla üst düzey kaliteli malzeme ile kuyum ustalarının iş hayatına kolaylıklar katan Erpol; ustaların vazgeçilmezi oluyor….

Kuyum üreticisinin iş hayatına büyük kolaylıklar katan, yüksek kaliteli ürünlerin ortaya çıkması için etkin sarf malzemeler sunan Erpol Zımpara ve Fırça; ülke çapında büyümeye devam ediyor. Pandeminin etkisinin sürmesine karşın, işlem hacmini arttırma başarısı gösteren nadir firmalardan olan Erpol; son bir yılda yerli müşterilerinin sayısını iki katına çıkarma başarısı gösterdi.

Erpol Zımpara ve Fırça Sanayi firma sahibi Cengiz Yalçın; böylesi zorlu bir dönemde iş hacimlerini arttırmalarında en önemli etkenin müşteri memnuniyeti olduğunu ve yüksek kaliteyi uygun fiyatlar eşliğinde sunma başarısı göstermelerinin de markalarını tercih edilmesinde önemli bir unsur olduğunu söyledi.

Tarama Yapmadan Cila Bezin Kullanıma Hazır….

Ocak ayı itibariyle artık cila ustalarının tarama yapmadan, hemen anında kullanacakları yeni nesil Extra Fine cila bezini piyasaya sunduklarını kaydeden Cengiz Yalçın; “Özel bir AR-GE çalışmasının ardından, Dünyada bir ilk olan yeni ürünümüz tarama yapılmasına gerek olmadan anında kullanıma uygun özelliğiyle öne çıkıyor. Alırken güldüren, kullanırken uzun ömrüyle sevindiren Extra Fine markalı yeni ürünlerimiz, hem zaman hem tasarruf imkanı sağlıyor” diye konuştu.

Extra Fine cila bezlerinin ardından Extra Fine kıl fırça ve zımpara ürünlerinin de piyasaya çıktığını sözlerine ekleyen Yalçın; İtalya’nın önde gelen kuyum malzeme üreticileriyle hem yurtiçinde hem de yurtdışında rekabet içinde olduklarını, uygun fiyat ve yüksek kalite politikalarıyla İtalyanları üzdüklerini, kuyumcuları ise sevindirdiklerin dile getirdi