SEKTÖR > “Roselli Jewellery” Corner Franchise sistemi İle büyüyecek… İlk olanlar avantaj yakalayacak..

“Roselli Jewellery” Corner Franchise sistemi İle büyüyecek… İlk olanlar avantaj yakalayacak..

Yeni yıl ile birlikte 4’üncü yaşına adım atan Nobby Gold; perakende markası Roselli Jewellery ile önümüzdeki süreçte ülke genelinde corner franchise sistemi olarak tabir ettiği, iş ortaklığı ile büyümeyi tercih edecek. Kuyumcular ile Corner eşliğinde çalışacak olan Roselli Jewellery; sadece kendisine ait olan özel üretim tekniği ile yapılan uygun bütçeli mücevherlerini bayilerinin satışına sunacak. Her bölge için sınırlı sayıda bayilik anlaşması yapılacak ve ilk olanlar avantajları yakalayacak…

Yakın zaman önce Cağaloğlu’nda toptan satış ofisini açan Roselli Jewellery; yeni yıl ile birlikte seçkin kuyumcularla işbirliği yaparak, corner franchise sistemiyle büyümeyi tercih edecek. Sektörümüzün tecrübeli isimlerinden Erkan Güner; yönetiminde çalışmalarını sürdüren marka; patenti alınmış olan ‘Foyasız Elmas Mücevher Üretim Tekniği’ ile yapılan özel koleksiyonlarını bayilik sistemiyle müşterilerine sunacak. Uygun fiyatlı mücevher müşterilerine sunmak isteyen aynı zamanda pırlantanın berraklığı ve göz alıcılığını modellerde arayan kuyumcular, mağazalarında Roselli’ye yer açacaklar.

Nobby Gold firma ortağı Erkan Güner; kuyumculuk sektöründe geçmişi eskiye dayanan, yaşadığı şehirde mesleki itibarı yüksek olan deneyimli kuyumcular ile işbirliği yapmayı planladıklarını ve kazan & kazan ilkesi eşliğinde, uzun soluklu birliktelikler istediklerini söyledi.

Benzersiz kalitesi ve özel üretim teknikleriyle Roselli Jewellery’nin kısa sürede son tüketicinin radarına girmeye başladığını ve profesyonel bir şekilde özellikle sosyal medyada etkin tanıtımlar yaparak son tüketiciye hızla ulaşacaklarını kaydeden Erkan Güner; “ İşin başında bizimle yola çıkan kuyumcu dostlarımız, maça 1 – 0 önde başlamış olacaklar. Franchise sistemimiz içinde zorlayıcı yaptırımlarımız yok. Hatta; sözleşmemizde 1 yıl boyunca ürünlerimizi kuyumcu dostumuzun satamaması durumunda, ürün iade alımının garantisini de vererek, markamıza ne kadar büyük güven duyduğumuzu göstermiş oluyoruz” diye konuştu.

Mesleki tecrübelerinin büyük katkısıyla, kısa süre içinde önemli hedefleri gerçekleştirdiklerini ve mücevher alanındaki tecrübelerini, bayileriyle paylaşmaya hazır olduklarını kaydeden Güner; açıklamasını şöyle sürdürdü:

“2019 yılını başarıyla tamamlayan ve önemli yatırımlar yapan firmamız, yeni yılda kuyumcuların içinde Roselli ismini ön plana çıkaran bir duruş içinde ticaret yapmayı tercih ediyor. Her bölgede çok seçici olacağız ve bayilerimizin birbirinin pazarına girmemesine, aralarında mesafeler olmasına özen göstereceğiz.”