SEKTÖR > EKOL Kuyumculuk 22 ayar takı grubunda 36 yıldır kaliteye atılan imza anlamına geliyor…

EKOL Kuyumculuk 22 ayar takı grubunda 36 yıldır kaliteye atılan imza anlamına geliyor…

Ülkemizin köklü kuyum markalarından biri olan ve farklı ürün gruplarıyla yıllardır kuyumcuların vitrinlerini renklendiren Ekol Kuyumculuk; 22 ayar takı grubunun en hareketli olduğu yaz mevsiminde yine yüzlerce kuyumcu vitrinine renk katıyor. 36 yıldır aralıksız yüksek kalitesiyle sektörümüzün önde gelen markası olan Ekol Kuyumculuk; her zaman cesur ve özgün tasarımlarıyla öncü kimliğini geliştirerek geleceğe emin adımlarla ilerliyor. Ekol ile çalışan takıda güncel trendleri beklemez anında yakalar…

Sektörümüzün deneyimli yöneticilerinden biri olan Ekol Kuyumculuk 22 Ayar Mağaza Müdürü Ercan Zeren; 32 yıldır Ekol’ün başarısı için çalışıyor. Son yıllarda birbirinden iddialı tasarımlar ile 22 ayar ürün grubuna ayrı bir soluk kazandıran Ekol Kuyumculuk; birbirinden özel çizgilerden oluşan koleksiyonlarıyla hem yeni nesli hem de büyük şehirlerde yaşayan kişileri 22 ayar takılarla buluşturuyor. Son yıllarda www.ekolaltin.com sitesiyle online toptan satışlar da gerçekleştirerek kuyumcuların oturdukları yerden en son Ekol takı modellerine erişmelerini sağlayan sistemi de kuran Ercan Zeren; yaz mevsimin de yine çok sayıda yeni ve göz alıcı modeller müşterilerine sundu.

Yükselen altın fiyatlarının her ne kadar 22 ayar altın takı alacak olanların bütçesini zorlasa da yine de ülkemizin her ilinde 22 ayar takıların popülerliğini koruduğunu kaydeden Ercan Zeren; “Yurtiçinde TL geliri elde edenlerin hızla altına yöneldiğini gözlemliyoruz. Yurtdışından yaz mevsiminde ülkemize gelen gurbetçi kardeşlerimiz de yabancı paralarını bozduruyor ve altın takı alımı gerçekleştiriyorlar. Eğer önümüzdeki süreçte altın fiyatları şu seviyelerde istikrar sağlarsa, Ağustos ve Eylül ayının çok hareketli geçeceğini tahmin ediyorum” diye konuştu.

Son dönemde yeni müşteriler de edindiklerini belirten Zeren; “36 yıllık süreç içinde ülkemizin 81 vilayetinde bulunan kuyumcu vitrinlerinde yerimizi aldık. Sorunsuz ticaret arayanların, satış sonrası ürünlerinin her zaman arkasında duran, kaliteden taviz vermeyen Ekol ile yollarının kesişmesi asla tesadüf olamaz” dedi.