SEKTÖR > Kabına sığmayan Ekay iki kat daha büyük yeni atölyesine taşındı

Kabına sığmayan Ekay iki kat daha büyük yeni atölyesine taşındı

“Ekay Kuyumculuk” Büyüyen işlem hacmine hızla yanıt vermek ve yeni hedeflere yönelmek için yeni adresine taşındı…

Sektörümüzün en hızlı çıkış yapan markaları arasında yer alan Ekay Kuyumculuk; genişleyen işlem hacmi, büyüyen kadrosunu göz önüne alarak yeni ve daha büyük atölyeye taşınma kararı verdi. Kuyumcukent 5. Katta yer alan marka; 1 kat aşağıya indi ama 2 kat daha büyük bir atölyede çalışma fırsatı yakaladı.

Yaklaşık 3 yıldır birbirinden kaliteli takılara imza atan, özellikle kelepçe takı grubunda ısrarla aranan, yüksek kaliteden taviz vermeyen yaklaşımıyla müşterilerini memnun eden Ekay Kuyumculuk; iki kat daha büyük bir atölyede çalışmalarına devam edecek.

Ekay Kuyumculuk firma sahibi Emrah Kesim; iki kat büyüyen atölyelerinde, çalışanlarının çok daha konforlu çalışma alanı bulacağını, üretim kapasitesini arttırmayı planladıklarını ve yakın gelecekte yeni makinelerle üretim parkurlarını zenginleştirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Uzun zamandır yeni bir yere taşınmayı planladıklarını kaydeden Emrah Kesim; belirli bir noktadan sonra atölyelerinin çalışmaları için yetersiz kaldığını, yakın gelecekteki iş potansiyellerini de düşünerek, yeni üretim merkezlerini 120 m2 olarak tercih ettiklerini ifade etti.

Yaz mevsiminin markaları açısından çok hareketli geçtiğini ve müşterilerinin siparişlerini zamanında yetiştirmek için yaklaşık 4 aydır ekstra mesai yaptıklarını kaydeden Kesim; “Elimizden geldiğince hafif üretmek için mücadele ediyoruz. Altın fiyatları çok yükseldi. Bizden hafif takılar bekleniyor. Kelepçe takı grubunda 2023 yılında bir çıkış yakaladığımız doğrudur ama Ekay Kuyumculuk diğer takı gruplarında da başarılı üretim yapmaya devam ediyor” diye sözlerini noktaladı.