SEKTÖR > Test edildi onaylandı “8K CONCEPT” kuyumculara nefes aldırdı

Test edildi onaylandı “8K CONCEPT” kuyumculara nefes aldırdı

8K CONCEPT imzalı 8 ayar takılar 1 yıllık süreci başarıyla tamamladı. İlk günkü parlaklığını koruyan 8K CONCEPT takılarına hem kuyumcular hem son tüketici tam puan verdi…

Deneyimli kuyumcular Murat ve Kadir Kantarcı önderliğinde geçtiğimiz yıl kurulan 8K Concept; geçen bir yıllık süre içinde hem vitrinlerde hem de son tüketici nezdinde tam puan aldı.

Özel laboratuvar araştırmalarının, kimya ve Metalurji Mühendislerinin ortak çalışmasıyla özel kaplama eşliğinde, kararmama garantisi ile yola çıkan 8K Concept; verdiği sözü tutmanın gururunu yaşıyor.

Kısa süre içinde 81 vilayetimizin 78’indeki kuyumcuların ürün portföylerine dahil olan 8K Concept; Trabzon hasırı dahil olmak üzere A’dan Z’ye tüm takı modellerinin 8 ayar versiyonlarını içinde barındırıyor. Firma ortağı Kadir Kantarcı; markalarının verdiği özel garanti belgesi eşliğinde satılan 8K Concept’in ‘kararmama garantisi’ sözünü başarıyla tutmasının mutluluğunu yaşadıklarını, ülkemizin 7 farklı coğrafi bölgelerinde bölge temsilciliği ile ürünlerinin yüzlerce kuyumcuya ulaştığını söyledi.

Yüksek altın fiyatlarının etkisiyle artık hediyelik takı dendiğinde 8 ayar takıların ilk akla gelen takı çeşidini oluşturduğunu, geçtiğimiz yaz birçok düğünde gösterişli 8 ayar takıların hem geline hem de düğüne katılan kadınlar tarafından tercih edildiğini kaydeden Kadir Kantarcı; açıklamasını şöyle sürdürdü: “Her hafta yeni tasarımlarımızı vitrinlere taşıyoruz. Modellerimizin çoğunun farklı ağırlıklara sahip birçok versiyonu bulunuyor. 8 ayar takıların hurdası da diğer ayarlardaki takıların hurdası gibi piyasada rahatlıkla dolaşıyor. Ürünlerimizin bir ömür boyu arkasındayız. Kuyumcu dostlarımız isterse ürünlerimizin bakımlarını da bizzat atölyemizde gerçekleştiriyoruz. Şimdiden ikinci kez katılacağımız İJS’nin Mart ayağına özenle hazırlanıyoruz. Kurulduğumuz günden bu yana geçen süre zarfında bize desteklerini sunan tüm kuyumcu dostlarımıza, sektörümüzün kıymetli ustalarına teşekkürlerimizi iletmek istiyorum. Artık birçok kuyumcunun vitrininde 8 ayar takılar çok daha farklı ve özenli bir sergileme içinde oluyor. 8 ayar takıların ayrı sergilenmesinin satış performansını ciddi bir şekilde yukarı çektiğini de görmüş olduk.”