SEKTÖR > “ Ekol imzalı süper light setler” Bu yıl yine düğünlerde ön planda olacaklar

“ Ekol imzalı süper light setler” Bu yıl yine düğünlerde ön planda olacaklar

Kuyumcuların vazgeçilmez, kuyumcu vitrinine renk ve güzellik katan set takılar; yaz mevsimi ile başlayacak olan düğün sezonuna yine sıkı bir şekilde hazırlandı. İJS Mart fuarında yeni sezon setlerinin bir bölümünü tanıtan Ekol Kuyumculuk 14 Ayar Bölümü; Haziran ayı ile birlikte 2023 koleksiyonuna yeni modeller eklemeye devam edecek. 12 gram ile 20 gram ortalamasında olan Ekol 14 ayar set takılar; herkesin zevkine ve kesesine uygun olacak.

Yeni bir yaza ve düğün sezonuna merhaba diyoruz. Ekol Kuyumculuk; bu yaz yine süper light setleriyle dikkat çekecek. 12 ile 24 gram ortalama ağırlıklarıyla 100’den fazla yeni model Ekol imzası setler; kuyumcuların yüzünü güldürecek. Ekol Kuyumculuk 14 Ayar Toptan Satış Mağaza Müdürü Cengiz Karanfil; Ramazan bayramının ardından oldukça hareketli bir dönem geçirdiklerini, altın fiyatları daha da artmadan ihtiyacını gidermek isteyenlerin erkenden kuyumculara giderek düğün takılarını almayı tercih ettiklerini söyledi.

Bu yıl düğünlerin artışı, gurbetçilerin alışverişleriyle kuyumculuk sektörünün oldukça hareketli bir sezon geçireceğine inandığını kaydeden Cengiz Karanfil; “Süper light olarak adlandırılan 12 ile 20 gram arasındaki setlerimiz, suyolu modellerimiz yoğun ilgi görüyor. 100’den fazla yeni model ile sezona iddialı bir giriş yapacağız. İJS Mart fuarında birçok yeni modelimiz büyük ilgi gördü. Mutlaka bir Ekol; kuyumcu dostumuzun müşterisinin gönlünü fethedecektir” diye konuştu.

Hafifleyen setleri üretmek için ciddi ustalık ve tecrübeye ihtiyaç olduğunu vurgulayan Cengiz Karanfil; açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Ultra hafif takı üretiminde uzman olan atölyelerle işbirliği yapıyoruz. Yakın zaman önce artık tekrar Kahramanmaraşlı kuyum üreticileri üretime başladı ve bazı ürün modellerindeki işbirliğimize tekrar kaldığımız yerden devam ediyoruz. Altın fiyatlarının yüksekliği ve alım gücünün düşmesiyle birlikte artık 12 gramlara kadar inen setler ürün portföyümüzde mevcut. Güzel bir yaz sezonu sektörümüzü bekliyor. Altın fiyatları bu seviyesini korursa, yılın ikinci yarısında önemli bir hareketlilik yaşayacağız.”