SEKTÖR > Takıların diyetisyeni “Allefoğlu” ile hafif takılar tüketicinin sadece hayallerinde kalmıyor hayatına da takılıyor…

Takıların diyetisyeni “Allefoğlu” ile hafif takılar tüketicinin sadece hayallerinde kalmıyor hayatına da takılıyor…

Sektörümüzün tecrübeli kuyum ustalarından Ayhan Güngör tarafından kurulan Allefoğlu Kuyumculuk; 2022 yılında yine hafif 22 ayar takılarıyla müşterilerinin yüksek satış rakamları yakalamasına vesile oldu. Kendine has özel formülüyle son derece hafif şarnel takılar üreten Allefoğlu; işini değil takılarını hafife almayı yine başardı..

2022 yılına daha da hafif takılar üretmek parolasıyla giren ve uzun bir AR-GE döneminin ardından takılarda ekstra hafiflik sağlayan Allefoğlu Kuyumculuk; yılın en çok yüz güldüren kuyum markaları arasında öne çıktı.

Yüksek altın fiyatlarının karşısında hafif takı kozuyla yer alan Allefoğlu; özellikle gurmet bileklik takı grubunda yenilikçi modelleriyle dikkat çekti. Allefoğlu firma sahibi Ayhan Güngör; son derece başarılı bir yılı geride bırakmaya hazırlandıklarını, büyük emek harcayarak ortaya koydukları hafif takılarda yüzde yüz müşteri memnuniyeti yakaladıklarını söyledi.

Artan hayat pahalılığı ve altın fiyatlarının belirli bir seviyenin üzerinde kalmasının özellikle 22 ayar takı gruplarının satış temposunu aşağıya çektiğini belirten Ayhan Güngör; “Ağır takıların gittikçe ağırlaşan satış performanslarını bir üretici olarak kendimize dert edindik. Ekstra elde ettiğimiz hafif takılar; herkesi mutlu etti. Bu yıl; üretim kapasitemizin tamamına yakınını kullandık. Yoğun talep nedeniyle tüm müşterilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Sürekli yeni modeller piyasaya sunmaya devam ettiklerini sözlerine ekleyen Güngör; 2023 yılında yine son derece hafif ve trend olacak takılarla, kuyumcuların kolay satış yapmasını, son tüketicinin de ekonomik takılar satın alabilmesini sağlamaya devam edeceklerini dile getirdi.