SEKTÖR > “8K Concept” 2022 hedeflerine ilk 8 ayda ulaştı

“8K Concept” 2022 hedeflerine ilk 8 ayda ulaştı

8 ayar takılara bambaşka bir kimlik kazandıran, ülke genelinde 8 ayar takı kalitesinin algısını üst seviyeye çıkartan 8K Concept; 2022 yılında hem işlem hacmini hem de hizmet sunduğu müşteri sayısını arttırmayı başardı. 2022 yılının ilk 8 ayında 2021 yılı cirosunun üzerine çıkan 8K Concept için şimdiden hedef 2023…

Yakın zaman önce yüksek kaliteli 8 ayar takılar üretmek ve bu takıları garantili bir şekilde son tüketiciye sunmak için yola çıkan 8K Concept; ülkemizin dört bir yanında 3000’den fazla kuyumcunun vitrinlerinde kendine yer buldu. Sorunsuz 8 ayar takılar üretmek için yola çıkan genç marka; ülkemizin 7 farklı coğrafi bölgesinde bayileri vasıtasıyla çalışmalarına devam ediyor. İstanbul ve Bursa’da toptan satış mağazalarına sahip olan 8K Concept; 2022 yılının ilk 8 ayında ortaya koyduğu performasn ile 2021 yılının üzerine çıkmayı başardı.

8K Concept firma ortağı Kadir Kantarcı; müşteri memnuniyetini sözde değil özde benimseyen markalarının, yüksek kaliteli ürünlere verdiği önem kadar servis, zamanında ürünlerle ilgili geri dönüş, iade ve değişim kolaylığı gibi birçok alanda hep müşterilerinin isteklerini kabul eden bir yönetim anlayışıyla ileriye doğru adımlar attıklarını söyledi.

Birçok bölgede satış performanslarının yukarıya çıktığını ama özellikle Karadeniz Bölgesi’nde önemli çıkış yakaladıklarının altını çizen Kadir Kantarcı; “Her bölgede artışımız var ama 8 ayarla henüz yeni tanışan Karadeniz Bölgesi’ndeki çıkışımızı çok değerli buluyoruz. Yüksek altın fiyatları karşısında tüketicinin hayallerini ertelemesinin önüne geçen, kuyumcunun satış performansının düşmesini engelleyen 8K Concept; geleceğe dostlarıyla birlikte yürümekten mutluluk duyuyor” diye konuştu.

Yaklaşan İstanbul Jewellery Show Ekim ayağına özenle hazırlandıklarını ve yeni planlamalarında 2023 yılı stratejilerini masaya yatırdıklarını kaydeden Kadir Kantarcı; “Yakın zamana kadar 8 ayar takılar sadece belli başlı ürün gruplarında oluyordu. Bugün itibariyle 8 ayar Trabzon Hasırı bile ürün portföyümüzde mevcut. Yüzükten küpeye, bileklikten kolyeye, düğün setinden kelepçeye kadar her tür takı grubunun 8K Concept’i var” dedi.

Her yerde 8K Concept var…

Düğün takı alışverişinde talep edilen takılarda her geçen sene 8K Concept’in payını arttırdığını kaydeden Kantarcı; Aniden yükselen altın fiyatları karşısında, özellikle damadın yüzünü güldürecek yeni projeler üzerinde çalıştıklarını, artık 8K Concept imzalı takıların girmediği illerimizin bulunmadığını dile getirdi.