SEKTÖR > Panik yok gümüş var Özcan Gümüş var

Panik yok gümüş var Özcan Gümüş var

Altın fiyatlarının rekor kırmasıyla birlikte bir anda kuyum alışverişinde doğal bir sakinlik ortaya çıktı. Tam da yılbaşının yaklaştığı bu günlerde kuyumcular; çok daha uygun bütçeye sahip gümüş takılara daha fazla sarılacaklar.

3 büyük özel günün kıymetlisi Yılbaşı geliyor. Yılbaşını sektörümüz de heyecanla bekliyor. Yılbaşı öncesi aniden altın fiyatlarının aşırı değer kazanması, kötü bir sürpriz oldu. Altına göre çok daha avantajlı bütçeye sahip olan gümüş takılar, bu özel günde kuyumcuların yüzünü güldürmeye hazırlanıyor.

Eğer hediye için çok büyük bir bütçeniz yoksa aynı zamanda kalıcı ve unutulmaz bir hatıra bırakmayı düşünüyorsanız, birbirinden özel Özcan Gümüş imzalı gümüş takılar size ve sevdiklerinize çok iyi gelecek. Özcan Gümüş Genel Müdürü Sinan Araç; yılın son günlerinde yılbaşının yaklaşması münasebetiyle ekstra bir yoğunluk yaşadıklarını ve hem yurtiçinde hem de yurtdışında oluşan, yılbaşında hediye alıp verme geleneğine cevap vermek için çok büyük gayret içinde olduklarını ifade ediyor.

Dünyanın çok farklı kültürlerine ve coğrafyalarına Türk gümüş takısını ihraç ettiklerini belirten Sinan Araç; sürekli yeni modeller üreterek, ithal ettikleri ürün gruplarında farklılıklar yakalayarak ve özgün tasarımları gümüşle buluşturarak müşterilerinin daha kolay satış yapmasını hedeflediklerini belirterek; “Yılbaşıyla birlikte yeni yılın Özcan Gümüş tarzı da şekillenmeye başlıyor. Önümüzdeki dönemde, değerli madenlerde yaşanan fiyat artışı ve alım gücündeki düşüşe paralel olarak, daha hafif ürün gruplarına ve günlük kullanıma uygun takı modellerine ağırlık vereceğiz. Kuyumcu dostlarımız biliyor ki Özcan Gümüş’ün geniş ürün portföyünde herkesi mutlu edecek modeller yer alıyor” diye konuştu.

Altın fiyatlarındaki yükseliş neticesinde, hediye alımı aşamasında daha geniş bir kitlenin uygun fiyat avantajı nedeniyle gümüşe yöneleceğini kaydeden Araç, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Takı, her zaman hediye alımında mutlaka düşünülen bir argüman olarak öne çıkıyor. Hediyeleşmek; insanların birbirleriyle sosyal ilişkilerini, iletişimini geliştiren güzel bir olay. Yılbaşında; özellikle doğal taşlı ürünlerimiz ve pırlanta görünüme sahip zirkon taşlı setlerimiz ön plana çıkıyor. Hediye alacak kişiler mücevher almaya bütçeleri yetmiyorsa, mücevher görünümünü birebir yansıtan yüksek kaliteli gümüş takıları rahatlıkla uygun bütçeler eşliğinde alıp hediye ediyorlar. Yılbaşı öncesinde yeni koleksiyonumuzu oluşturacak, özgün tasarımlara sahip takılarımızdan ciddi bir bölümünü vitrinlerimize taşıyoruz. Yılbaşında uygun fiyatlarla, bol satışlar yapmak isteyen kuyumcu dostlarımızı toptan satış mağazamıza bekliyoruz. ”