SEKTÖR > Amor Pırlanta ile aşk bir başka

Amor Pırlanta ile aşk bir başka

7 yıldır mücevher tutkunlarının aklına ve gönlüne takılan

“Amor Pırlanta” yaklaşan Sevgiler Gününde yine özel hediyesiyle dikkat çekecek…

İtalyanca ve İspanyolca ‘aşk’ kelimesinin karşılığı olan “Amor”, işini aşkla yapanların buluştuğu nokta oluyor. Sektörümüzün tecrübeli isimleri Mustafa Ensari ve Kutsi Başkurt önderliğinde çalışmalarını sürdüren marka, her yıl kontrollü bir şekilde hem ülkemizde hem de yurtdışında büyümeye devam ediyor. Amor; hem kuyumcunun hem son tüketicinin ortak aşkı, ortak güven duyduğu pırlanta markası…

12.12.2015 yılında faaliyetlerine başlayan Amor Pırlanta; yeni yıl ile birlikte 7’inci yaşına adım atıyor. 7 yıl içinde çok sayıda kuyumcunun ve binlerce mücevher kullanıcısının güvenle tercih ettiği Amor; uzun yıllardır online mücevher satışında da çok ciddi söz sahibi bir firma olarak dikkat çekiyor.

Her yıl olduğu gibi Sevgililer Gününe özenle hazırlanan Amor; artık klasikleşen Sevgililer Günü Hediye Kolye kampanyasına bu yıl da devam ediyor. 4000 TL tutarında Amor mücevheri satın alan bir kişi, aynı zamanda özel dizayn, özel bir kokuya sahip olan pırlantalı aşk kolyesinin de sahibi olacak.

Markanın geleneksel hale gelen, pırlantalı ve kokulu aşk kolye promosyonu bu yıl da uygulanacak. Amor Pırlanta Genel Müdürü Ergün Bayram; yeni yıla ümitli bir şekilde girmeye hazırlandıklarını, ismi aşk anlamına gelen Amor Pırlanta’nın 14 Şubat Sevgililer Gününe çok büyük önem verdiğini söyledi.

Son yıllarda Çemberlitaş, Şeref Efendi Sokağa mücevher almak isteyen çok sayıda perakende müşterisinin geldiğini ve burada ciddi bir yaya trafiği oluştuğunu kaydeden Ergün Bayram; “Pandeminin etkisi devam ediyor ama aynı zamanda hayatta devam ediyor. Toplumumuz yavaş yavaş Covid 19 ile birlikte yaşamaya alıştı. Son iki yıldır pandeminin gölgesinde kutlanamayan Sevgililer Günü; bu yıl tüm mekanların da açık olmasıyla çok daha etkin bir şekilde kutlanacak. Yükselen altın ve döviz fiyatlarını da baz alarak, uygun bütçeli hediyelik kolyeler ve tektaş mücevherler hazırlıyoruz” diye konuştu.

Bagetin Yükselişi Sürecek…

Baget kesim mücevherlerin 2020 yılında önemi bir çıkış yakaladığını ve Amor Pırlanta’nın bu ürün grubunda önemli modeller ile ön plana çıktığını kaydeden Bayram; “2022 yılında Baget koleksiyonumuzu geliştirmeye devam edeceğiz. Baget yüzük ve kolyelerimizin Sevgililer Günü’nde yoğun ilgi göreceğini tahmin ediyoruz” dedi.