SEKTÖR > Tezcan Kaplama 2023 yılını çalışanlarının daha fazla mutlu olma yılı ilan etti..

Tezcan Kaplama 2023 yılını çalışanlarının daha fazla mutlu olma yılı ilan etti..

Alperen Tezcan“Şirketimizin en değerli varlığı olan çalışanlarımız için bu yıl elimizi taşın altına koyacağız. İyi günde kötü günde yanımızda olan kıymetli çalışanlarımızın enflasyon altında ezilmesine izin vermeyeceğiz. Onların hayır dualarını, 2023 yılında en büyük kazanım olarak göreceğiz.”

Günümüzde gelişen yüksek teknolojiyle birlikte üretim aşamasında Dünyanın kabul ettiği standartları yakalamak çok daha kolay oluyor. Ürünler arasında kalite farkı nerdeyse ortadan kalktı. Artık satış sonrası servis kalitesi, müşteri memnuniyeti ve müşteriyle kurulan duygusal bağlar önem kazanmaya başladı. Bunları gerçekleştirmek için firmaların mutlu çalışanlarının olması büyük önem teşkil ediyor. Mutlu çalışanlar, firmanın güleryüzü olarak yüksek enerjilerini müşterilerine yansıtıyor ve müşterilerin çalıştıkları marka ile aralarında bir aidiyet duygusu oluşuyor.

Sektörümüzün deneyimli markalarından biri olan Tezcan Kaplama; 2023 yılında en değerli varlığı olarak gördüğü çalışanlarına pozitif yaklaşım sergileme kararı aldı. Yüksek enflasyon ve hayat pahalılığı karşısında çalışanlarının mutsuz olmasını istemeyen Tezcan Kaplama; gereken maddi girişimleri yapma kararı aldı.

Tezcan Kaplama Genel Müdürü Alperen Tezcan; altın fiyatlarının uzun süredir sabit kalmasıyla kendi markaları da dahil olmak üzere milyem hesabıyla işçilik yapan birçok atölyenin üretim maliyetlerinin arttığını, karlılığın azaldığını tüm bu olumsuzluklara rağmen şirket çalışanlarının refahı için gerekli adımları net bir şekilde atacaklarını söyledi.

Tezcan Kaplamayı tercih eden firmaların öncelikle kaliteyi önemsediğini vurgulayan Alperen Tezcan; “Biz değerli meslektaşlarımızla fiyat rekabeti içine girmiyoruz. Belirlediğimiz bir fiyat skalamız var. Önceliğimiz uygun fiyat eşliğinde hizmet vermek değil. Önceliğimiz yüksek kaliteli kaplama ve yüzey işlemlerini takıların üzerinde yapmaktır. 2023 yılında müşterilerimizin olduğu kadar çalışanlarımızın da daha mutlu olmasına odaklanacağız” dedi.

Tezcan; mutlu müşterilerin ancak mutlu çalışanlar ile süreklilik arz edeceğini sözlerine ekleyerek, firmalarının kemikleşmiş ve uzun yıllardır birbirini yakından tanıyan bir kadroyla ticari faaliyetlerini sürdürdüğünü, bugün itibariyle markalarının elde ettiği başarılarının tamamının çalışanlarına ait olduğunu dile getirdi.