SEKTÖR > Gelinlerin en çok arzu ettiği alyanslar 10 yıldır “Arzu Alyans” Kuyumcukent Mağazasında

Gelinlerin en çok arzu ettiği alyanslar 10 yıldır “Arzu Alyans” Kuyumcukent Mağazasında

Yılların deneyimli alyans firmalarından biri olan Arzu Alyans; 20 başarılı yılı geride bıraktı. Tecrübeli marka; son 10 yıldır İstanbul Kuyumcukent Atölyeler Bloğu 1.Kat Merkez bölümünde ülkemizin seçkin kuyumcularını ağırlıyor. Bir düğün alışverişinde ihtiyaç olacak başta alyans ve tektaş yüzükler olmak üzere Arzu Alyans çatısı altında çok farklı takı grupları yer alıyor. Bir ARZU; tüm arzularınıza yetiyor…

Kaliteli ürünleri ve müşteri memnuniyetine verdiği büyük önem ile dikkat çeken Arzu Alyans, Arzu Altın; 10 yıldır sektörümüzün kalbinin attığı noktalardan biri olan Kuyumcukent Atölyeler Bloğunda yer alıyor. A’dan Z’ye her türde yüzlerce farklı alyans modeline ev sahipliği yapan Arzu Alyans; deneyimli tasarımcıların imzasıyla yıl içinde en çok satılan alyans modellerinde de söz sahibi oluyor.

Genç ekipleriyle sürekli yeni modeller atölyelerinde imal ettiklerini, ileri teknolojiden maksimum faydalanarak oldukça hafif alyans üretimi gerçekleştirdiklerini kaydeden Arzu Alyans firma ortağı Uğur Cesur; “ İçi boş, CNC ve şarnel üretim teknikleriyle alyans üreten Arzu Alyans; yıllar içinde binlerce ürüne sahip dev bir arşive erişmiştir. 1,5 gram ile 6 gram arasında müşterilerimizin taleplerine göre üretim yapıyoruz. Bir siparişe de bin siparişe de aynı özeni gösteriyoruz. Tüm kuyumcu dostlarımızı Kuyumcukent’teki toptan satış mağazamıza bekliyoruz” dedi.

İnstagram hesabı: arzu.alyans