SEKTÖR > “The Nova Gold” Karadeniz açılımını gururla sunar…

“The Nova Gold” Karadeniz açılımını gururla sunar…

“The Nova Gold” ülke çapında hızla büyümeye devam ediyor. Ordu, Giresun, Trabzon ve Samsun’da bulunun kuyumcular The Nova Gold ile taşınacak. Karadeniz esnafı da alırken kazanmanın avantajını yaşayacak.

Üreticiden dirket perakende kuyumcusuna ürünlerini sunan, uygun fiyat avantajını yüksek kaliteli ürünleri ve titiz hizmet anlayışıyla inşaa eden The Nova Gold; ülkemizin seçkin kuyumcularıyla buluşmaya devam ediyor. Mobil ekipleriyle geniş bir coğrafyaya ürünlerini direkt kendisi sunma becerisi gösteren marka; Karadeniz bölgesine de hızlı bir giriş yapmaya hazırlanıyor.

Firma sahibi Erdal Durukal; The Nova Gold’un alırken kazandırma ilkesini şimdi de Karadenizli kuyumcuların yaşamaya başlayacağını, her hafta Samsun, Ordu, Giresun ve Trabzon’da en yeni ürünlerini götüreceklerini söyledi.

Müşterileri için sınırsız iade hakkı sunduklarını ve “Alırken kazanma” sözünü özde hayata geçirdiklerinin altını çizen Erdal Durukal; “Peşin çalışma ilkesiyle ticaret yapıyoruz. Peşin çalışırken avantajlı fiyatımızı sunmakla yetinmiyor aynı zamanda ürünlerimiz ile ilgili ek bir maliyet ortaya koymadan değişim, iade avantajı sunuyoruz. Bizimle çalışan esnafımız alırken, satarken hatta satamadığı zaman bile her zaman avantajlı ticaret yapmanın güzelliğini yaşayacaktır” diye konuştu.

Erdal Durukal; verimli bir yaz sezonunu geride bıraktıklarını, gurbetçilerin bu yaz kuyumculardan kayda değer oranda alışveriş yaparak Avrupa’ya döndüklerini belirterek; “Özellikle liralı bileklikler, kolyeler tekrar popüler oldu. Takı kültürümüzün bu çok eski modellerine zaman zaman fantastik çizgiler ve modern görünümler dahil ediyoruz. Bu yaz açık ara liralı takılar öne çıktı. İkinci olarak da gurmet zincirli takılara ilginin yoğun olduğunu ifade edebiliriz” dedi.

Ayda ortalama 120 bin KM; yaptıklarını 3 mobil ekibinin sürekli kuyumcular ile yakın temas halinde olduklarını sözlerine ekleyen Durukal; çok yakında whatsapp üzerinden canlı iletişim hattı oluşturacaklarını, 0533 775 27 80 nolu telefon numarasını arayan kuyumculara her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ve kuyumcuların adreslerine ürünlerini servis edebileceklerini dile getirdi.