SEKTÖR > 2022 yılında “Revaç” imzalı pres yarı mamüller öne çıktı…

2022 yılında “Revaç” imzalı pres yarı mamüller öne çıktı…

Döküm, Pres ve Fusion üretim teknikleri kuyum üretiminin %90’ından fazla bir bölümde kullanılıyor. Her bir üretim tekniğinin çeşitli avantaj ve dezavantajları var. Altın fiyatlarının 1000 TL’yi geçtiği 2022 yılında pres ve fusion üretim teknikleri, hafiflikleriyle döküm tekniğinin önüne geçtiler. Ülkemizin önde gelen pres yarı mamül üreticilerinden Revaç Kuyumculuk 2022 yılında yüzlerce pres yarı mamül üretimi gerçekleştirdi. Tartıda hafif kullanımda sağlam Revaç pres yarı mamüller, kuyumculara çok iyi geldi…

Altın fiyatlarının değer kazanması nedeniyle, üreticinin daha hafif ve dolayısıyla daha uygun fiyatlı ürünler piyasaya sürmeye maksimum gayret gösterdiğini vurgulayan Revaç Kuyumculuk Genel Müdürü Fatih Karaaslan; “2022 yılında, uzman olduğumuz pres ara parçalara talep üst seviyeye çıktı. Özellikle pres bileklik ara parçalarına ilgi yoğundu. Her yıl çok sayıda döküm yarı mamülü pres tekniği ile üretiyor ve kuyumcuların satış performanslarını yukarı çekecek hareketler içinde oluyoruz. Pres; Revaç’ın uzmanlık dalı olmaya devam ediyor” diye konuştu.

Fusion üretim tekniği ile pres üretim tekniğinin birbirlerine karşı çeşitli avantaj ve dezavantajları bulunduğunu kaydeden Fatih Karaaslan; “Hafiflik konusunda iki üretim tekniği de çok başarılı işler ortaya koyuyor. Pres; özellikle daha hızlı ve seri üretim yapma konusunda kuyumcuların ellerini güçlendiriyor. Sağlamlık açısından da pres, fusionun yine bir adım önünde yer alıyor” dedi.

“Bir kulağımız hep müşterilerimizde”

Revaç’ın müşterileriyle sürekli dialog halinde olduğunu, müşterilerinin her talebini masaya yatırma konusunda çok hızlı hareket ettiğini vurgulayan Karaaslan; Revaç’ın yıl içinde çıkan onlarca yeni ara parçasının büyük bir çoğunluğunun ana kaynağının müşterileri olduğunu, Revaç’ın zengin ürün çeşitliliğini Revaç müşterilerinin talepleri doğrultusunda büyüdüğünü ifade etti.

Yeni nesil Revaç Omega Kilit’te son dokunuş….

Yakın zaman önce benzersiz kalitesiyle, yeni nesil Revaç Omega Kilit olarak piyasaya sunulan özel kilitin kuyumculardan gelen geri bildirimler ile son güncellemesinin yapıldığını ve 2023 yılının Ocak ayı itibariyle artık Revaç Omega Kilit’in kusursuz bir kalite eşliğinde kuyum üreticilerine sunulacağını sözlerine ekleyen Karaaslan; 2023 yılının en çok talep gören ürün adayları arasında Revaç Omega Kilitin şimdiden yerini aldığını dile getirdi.