SEKTÖR > KARALTIN kalitesine varım diyenler seçimlerini yapmaya başladı

KARALTIN kalitesine varım diyenler seçimlerini yapmaya başladı

Karaltın’ın ilk bayileri İstanbul, Antalya, Muş ve Konya şehirlerimizden oldu. İlk adımı atan geleceği için altın adım atmış oluyor. Büyük şehirler hariç her ilde sadece bir Karaltın bayisi olacak….

Trabzon hasırı denince ilk akla gelen markamız KARALTIN; corner bayilik vermeye başladı. 21 yıllık tecrübeye varım diyen ilk kuyumcular; İstanbul (çeşitli ilçelerden çok sayıda kuyumcu) Antalya, Konya ve Muş illerimizden oldu. Büyük şehirler hariç her ilden sadece bir kuyumcu Karaltın bayisi olacak ve bölgesinde Karaltın ürünlerini satmaya tek yetkili olacak.

Türkiye’nin zengin takı kültürü içinde çok önemli bir yere sahip olan, özgün ve benzersiz el işçiliğiyle bambaşka bir konumda bulunan Trabzon Hasırı; 21 yıldan buyana KARALTIN imzasıyla binlerce takıseverin hayatında yer alıyor. Son yıllarda sadece Trabzon hasırı ile yetinmeyen “KARALTIN”; kendi özel kalitesini birçok farklı takı grubuna da başarıyla taşıdı. Trabzon, İstanbul ve Bursa’da yerleşik düzeyde üretim, pazarlama faaliyetlerine devam eden “KARALTIN” yeni dönemde bayilik sistemi ile yurtiçindeki faaliyetlerini arttırıyor. Markanın ilk bayileri İstanbul’un çeşitli ilçelerinden, Antalya, Konya ve Muş illerimizden oldu.

KARALTIN; kazan & kazan ilkesi ile hareket ederek, yakın zaman içinde toptan satışlarını sadece bayilerine yaparak, bayisinin bölgesinde tek kuruluş olarak, KARALTIN ürünlerini satma avantajı yakalamasını sağlıyor. Ayrıca deneyimli marka; çok sayıda TV program ve şovuna hem sponsor oluyor hem de bant reklamlarıyla son tüketiciye ulaşıyor.

KARALTIN Yönetim Kurulu Başkanı Cevat Kara; özel bir display eşliğinde corner bayilik sistemi ile ülke genelinde büyümeyi planladıklarını, ilk anlaşmaları yaptıklarını ve KARALTIN adına ulusal kanallarda etkin tanıtımlar yaparak son tüketicinin hafızasında marka bilinirliğini arttırmaya yönelik önemli yatırımlar yaptıklarını söyledi.

Yüzlerce bayilerinin olmasını hedeflemediklerinin altını çizen Cevat Kara; sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ülke çapında sınırlı sayıda corner bayimiz olacak. Hazırladığımız özel displaylerimiz; bayimizin vitrinine de renk katacak ve satışlarını arttırmaya yönelik estetik bir duruş ortaya koyacak. Merkez ofisimizi ve toptan satış mağazalarımızı arayan son tüketiciyi yaşadığı yerdeki KARALTIN bayisine yönlendireceğiz. Karlı bir yatırım için son çağrı diyebilirim. Çünkü 3 büyük şehrimiz dışında her şehirde bir bayimiz olacak. İlk anlaşmayı imzalayanlar önemli bir avantaja sahip olacak.”