SEKTÖR > DY Yaldız büyümeye ve gelişmeye devam ediyor

DY Yaldız büyümeye ve gelişmeye devam ediyor

DY Yaldız’ın ikinci şubesi çok yakında Elmas Kule’de hizmete girecek

Kuyumculara hayat DENİZ’DE güzel

Değerli maden kaplama, patlatma ve yaldız alanında sektörümüze başarılı hizmetler sunan Deniz Yılmaz ustamız tarafından kurulan DY Yaldız; ikinci şubesini çok yakın zaman içinde Elmas Kule İş Merkezi’nde açacak. Kuyumcukent’in çok yakınında yakında kapısını aralayacak olan Elmas Kule İş Merkezi; tamamen kuyum üreticilerini ve üreticileri destekleyen firmaları biraraya getirecek.

Büyük bir emek ile üretilen ve takıseverlerin beğenisine sunulan birbirinden özel takıların son durağı, üzerlerindeki albeniyi ve özel rengi yaratan yaldız atölyesi oluyor. DY Yaldız atölyesi yıllardır birçok firmamıza hizmet sunuyor. Takıya son dokunuşu yapan DY Yaldız; kuyum üreticisi neredeyse hemen onun yanında olmayı tercih ediyor.

DY Yaldız firma sahibi Deniz Yılmaz; çok yakında hizmete girecek olan Elmas Kule İş Merkezi’nin Kuyumcukent’in ardından sektörümüzün ikinci büyük yapısı haline geleceğini, yakın gelecekte öne çıkacak olan bu merkeze yatırım yaparak, sektör mensuplarına yüksek kaliteli hizmetlerini onların yanından sunmayı tercih ettiklerini söyledi.

Yeni şubelerinde lazer kesim, lazer puntolama ve cila hizmetini de ekstra olarak sunacaklarını kaydeden Deniz Yılmaz; “Yeni adresimizde Haziran ayı başında iş başı yapmayı planlıyoruz. İkinci şubemizde toplam 20 çalışanımız ile hizmet sunacağız. Yaldız alanında hizmet almak isteyen firmaların en iyisini istediklerini biliyoruz. DY Yaldız kontrollü bir şekilde büyümeye ve üreticilerin sağ kolu olmaya devam edecektir” diye konuştu.