SEKTÖR > Kazze zirveyi gördü kuyumcuların yüzü güldü

Kazze zirveyi gördü kuyumcuların yüzü güldü

Özyılmaz “Kazze takılar bu yaz itibariyle altın sezonunu yaşadı”

Dünya genelinde ve ülkemizde son yıllarda sürekli trend olarak kalmayı başaran ‘Kazze’ takı grubu, bu yaz mevsiminde en yoğun talep gören takılar arasında öne çıktı. Kahramanmaraş’ta yıllardır başarıyla kazze takılar üreten Dila Gold; yaz mevsimi boyunca ülkemizin dört bir yanına ağırlıklı olarak 22 ayar kazze setler sundu. Kazze; zirveyi gördü kuyumcuların yüzü güldü….

Dilaver Özyılmaz ve Ali Çanakçı ustaların yönetiminde başarılı çalışmalara imza atan Dila Gold; yoğun bir yaz mevsimini geride bıraktı. Müşterilerinin siparişlerini zamanında yetiştirmek için sık sık mesaiye kalan Dila Gold çalışanları; yüksek kaliteli kazze takıları ve kelepçeleriyle müşterilerinin hareketli günler geçirmesine katkı sağladılar.

İtalya’da başlayan ve Dünya çapında büyük satış rakamları elde eden ‘Kazze’ ismiyle bilinen takı modelinin her yıl artan talep gördüğünü kaydeden Dila Gold firma ortağı Dilaver Özyılmaz; “Bu yıl tam anlamıyla kazze takılar altın sezonunu yaşadılar ve yoğun ilgi gördüler. Özellikle düğünlerden kazzenin aldığı pay çok arttı. Farklı ağırlıklarda kazze takıların daha çok 22 ayar olanları sipariş edildi. Çok sayıda farklı modelimiz bulunmasına karşın kazze takı grubunda klasik olanların yine daha çok tercih edildiğini gözlemledik” diye konuştu.

Kahramanmaraş’ta kazze takı dendiği zaman Dila Gold’un akla geldiğini belirten Özyılmaz; sözlerini şöyle sürdürdü:

“Biz bu takı grubunda yüksek kaliteyi yakalamak için ciddi emek ve zaman harcadık. Bu iş için uzman bir kadro oluşturduk. Kazze takılarımız ağırlıklı olarak dorika ile kombin olmaya devam ediyor. Yaz mevsiminde çok büyük yoğunluk yaşandık. Biz bu yoğunluğun yılın 12 ayına eşit dağılması taraftarıyız. Eğer covid vakalarında ciddi artış olmaz ve kapanmalar yaşanmazsa, geçen sene ertelenen düğünlerin de katkısıyla yıl sonuna kadar yine yüksek taleplerle karşılaşacağımızı düşünüyoruz”