SEKTÖR > STEEL’in uluslararası vizesi yüksek kalitesi…

STEEL’in uluslararası vizesi yüksek kalitesi…

Kuyumculuk sektörü her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsa STEEL orada…

Türk mühendislerinin ve ustalarının görev aldığı Steel Kalıp & Makine; yıllardır düzenli katıldığı İtalya Vicenza Oro Jewelery Show’da son derece başarılı sonuçlar elde ederek ülkemize döndü. Hem kalıp hem de makine alanında Dünya çapında isim yapan, onlarca markayla rekabet eden ve kendi özgün tarzını net bir şekilde ortaya koyan Steel Kalıp & Makine; kuyum üreticisinin heryerde 112 acili oluyor. Varsa bir sorun lütfen Steel’e sorun…

Steel Kalıp & Makine; Dünya çapında pazarını ve müşteri kitlesini artırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz Ocak ayında İtalya’da yapılan Vicenza Oro fuarından başarıyla dönen Steel; dünyanın dört bir yanında kuyum üreticilerinin ısrarla aradığı ve sorduğu bir marka konumuna geldi. Steel Kalıp & Makine Genel Müdür Yardımcısı Fatih Çelik; kuyum üretiminde ileri teknolojinin her geçen gün daha da ön plana çıktığını, hem makine hem de hafif press kalıp çeşitliliğiyle Steel’in Dünyanın her noktasında “Made In Türkiye” kaşesini gururla dalgalandırdığını söyledi.

Hizmet ve ürün sunulan pazarlardaki üretim altyapısına uygun kalıp ve makine sunumu yapmaya büyük özen gösterdiklerini kaydeden Fatih Çelik; “Markamız; geniş ürün portföyüyle hem yakın geçmişin üretim tekniklerini, kalıplarını hem de günümüzün ileri teknolojisini bir arada bulunduruyor. Birçok uluslararası marka belirli ürün gruplarında uzmanlaşmayı tercih ediyorlar. Biz ise çok geniş makine ve kalıp çeşitliliğiyle adeta tek başımıza onlarca firmayla rekabet ediyoruz” diye konuştu.

Steel özgün kalıplarıyla kuyum üreticisinin hayatına konfor katmaya devam ediyor…

Markalarının 2008 yılında yola çıktığını ve o günden buyana kalıp alanındaki çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini kaydeden Çelik, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Dünya trendlerini takip eden ve hemen yenilikleri kalıp arşivimize aktaran ekibimiz, klasik press kalıp alanında daha çok uzun yıllar kuyum üreticilerinin sağ kolu olacaktır. Artık daha da hafif üretilen kalıplarımız, nerdeyse elektroform tekniğinin hafifliğine ulaştı. Yabancı rakiplerimize karşı çok daha esnek hareket etmemiz ve müşteri taleplerine, onlara göre çok daha hızlı yanıt vermemiz, önemli tercih sebeplerimim arasında yer alıyor. Değerli yabancı rakiplerimizi rahatsız ediyoruz. Zamanla yarışırız, sorunun değil çözümün bir parçası oluruz ve hızlıyız, kaprisli değiliz.”

Steel’in ürettiği kalıpların yapılan uzun araştırmalar ışığında en etkin şekilde yine Steel imzalı makinelerle etkin sonuçlara dönüştüğünü vurgulayan Fatih Çelik; Steel Kalıbın dilini en iyi Steel Makine anlar diyerek sözlerini noktalıyor.