SEKTÖR > Alex’in verdiği pasları kuyumcular gole çevirdi

Alex’in verdiği pasları kuyumcular gole çevirdi

İJS’nin kıdemli katılımcılarından biri olan ve kuyum üreticilerinin hayatını kolaylaştıran Alex Makine; fuardan memnun ayrıldı aynı zamanda Alex’in ileri teknolojiye sahip makineleriyle üretim yapan kuyumcular da alıcıların yoğun ilgisiyle karşılaştılar. Asist kralı Alex; gollük pasları atmaya devam edecek…

İstanbul Jewelry Show’a yıllardır düzenli katılan firmalarımızdan Alex Makine; pandemi nedeniyle 3 yıl ara verilen fuarın Mart ayağına bomba gibi döndü. Fuarın 51. organizasyonu; Rusya & Ukrayna savaşının gölgesinde başlasa da genel beklentilerin üstünde olumlu sonuçlandı.

Fuara çok sayıda yeni makinesiyle, 2022 versiyonlarıyla katılım gösteren Alex Makine; hem yerli hem de yabancı kuyum üreticilerinin yakın ilgisiyle karşılaştı.

Fuar kapsamında özellikle Alex’in MS35 Lazer Kaynak Makinesi, XRF Değerli Maden Analiz Makinesi, Resinworks reçinesi, MIICRAFT 3D Printer makinesi, Sugati Lazer Kesim makinesi, yeni nesil mum kazanı ön plana çıktı.

Alex Makine Genel Müdürü Ümit Çağlar; uzun bir aradan sonra düzenlenen İJS’nin Mart ayağının beklenenden daha iyi sonuçlar verdiğini, gelen ziyaretçilerin ve kendi gözlemlerinin neticesinde İJS’nin İtalya Vicenza Oro’nun bir adım önüne geçtiğini söyledi.

Ülkemizin ve Dünyanın sayılı kuyum markaları arasında yer alan Arpaş Kuyumculuğun Electrolazer Markasının lazer kaynak makinesinden onlarca kullandığını ve bu cihazlarının 2022 versiyonunun fuarın adeta yıldızı olduğunu kaydeden Çağlar; “Markamıza fuar boyunca yoğun ilgi gösteren sektör mensuplarına teşekkürü bir borç biliyorum. Onlar için araştırmaya, hep en yeni teknolojileri sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Fuar kapsamında yeni alıcıların da tatminkar bir düzeyde olduğunu sözlerine ekleyen Çağlar; şimdiden İJS Ekim için hazırlıklara başladıklarını dile getirdi.