SEKTÖR > Aklınızda olanlar Sezgold’un vitrinlerinde sizi bekliyor

Aklınızda olanlar Sezgold’un vitrinlerinde sizi bekliyor

Sektörümüzün kıymetli ve tecrübeli kuyum ustalarından Sezgin Çolak tarafından kurulan Sezgold; yeni yıl ile birlikte 5. yılına adım attı. 14 ayar takı grubunda bir kuyumcunun, alyans, tel bilezik hariç ihtiyacı olan tüm takıları tek bir çatı altında toplayan Sezgold; son tüketicinin beklentilerine uygun, yenilikçi modelleriyle kuyumcu dostlarının yüzünü güldürüyor. Sezgin Çolak; kardeşi Zafer Çolak ile birlikte başarılı bir takım çalışması ortaya koyuyor. Sezgilerine ve mantığına aynı anda kulak verenler, 5 yıldır Sezgold’un adresinde buluşuyor….

Küçük yaşta mesleğin tozunu yutmaya başlayan ve değerli kuyum ustalarıyla çalışma şansı yakalayan Sezgin Çolak; 22 yıllık meslek yaşantısının ardından markası Sezgold ile 5 başarılı yılı geride bırakıyor. Geçtiğimiz yıl önemli bir yatırım yaparak, sektörümüzün kalbinin attığı Şeref Han’da toptan satış mağazası açan Sezgin Çolak; ülke genelinde ürünlerini dağıtan profesyonel çantacı grubuyla, kaliteli takılarını son tüketiciye ulaştırıyor.

Sezgold’un bir kuyumcunun 14 ayar takı grubundaki ihtiyacının çok büyük bir kısmını tek başına karşıladığını, özgün tasarımlara, popüler olan ve trend olma potansiyeli bulunan modellere imza attığını kaydeden Sezgin Çolak; “Kuyumcu dostumuz; arzu ettikleri birçok takıyı tek bir noktadan temin edebiliyorlar. Ayrıca tek bir üreticiyle muhatap olan kuyumcu dostlarımız, satış sonrasında ki hizmetler açısından da yüksek verim elde ediyorlar” dedi.

Ülke genelindeki müşterilerinin isteklerini çok iyi etüt ettiklerini ve piyasanın beklentisine uygun modellemeler yaptıklarını kaydeden Çolak; açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Sezgold showroomunda satışa sunulan modellerimizin tamamı ön bir süzgeçten geçiyor. Öncelikle son tüketicinin yeni modellere verdiği tepkileri ve yorumları çok iyi bir şekilde analiz ediyoruz. Belirli bir beğeniye ulaşan ve piyasadan arzu ettiğimiz pozitif satışları elde eden modelleri satışa sunuyoruz. Tabi ki böylesi bir ön elemeden geçiriyor olmamız, piyasadaki model kirliliği içinde kuyumcu dostlarımızın daha yüksek oranlarda satışlar yapmasını sağlıyor. Başarılı geçen 2019 yılının ardından 2020 yılına oldukça ümitli girdik. Yepyeni tasarımlarımızı yeni yılın ilk aylarında vitrinlerimize taşıdık.”