SEKTÖR > Lezzetin zirve noktası… Bekliyor seni “Kral Sofrası”

Lezzetin zirve noktası… Bekliyor seni “Kral Sofrası”

Sektörümüzün deneyimli kuyum ustası Kral Faruk; (Faruk Sevgili) Altınşehir Kuyum Üretim Kompleksi’nin hemen karşısına “Kral Sofrası” isimli bir lokantayı yakın zaman önce hizmete sunmuştu. Kısa süre içinde Kral Sofrası’nın müdavimlerinin sayısı arttı. Damaklarda adeta lezzet şöleni başlatan Kral Sofrasında tüm müşteriler adeta kral gibi özel yemek deneyimleri yaşıyor. Her türlü et yemeklerinin, kebap çeşitlerinin, özel İskender ve dönerin, farklı bölgelerin lahmacun çeşitlerinin yer aldığı ve daha birçok lezzete ev sahipliği yapan Kral Sofrası; aradığınız eşsiz lezzeti size sunmaktan gurur duyuyor.

Kral Faruk; Altınşehir’e taşınmasıyla birlikte yeni yatırımlara hız kesmeden devam ediyor. Altınşehir Üretim Kompleksi’nin hemen karşısına, “Kral Sofrası” isimli et yemekleri, yerel yemekler ağırlıklı bir restoran açan Faruk usta; işinin ehli, profesyonel aşçılarıyla birçok farklı et yemeklerinde lezzet sınırlarını zorlayan menüler hazırlıyor.

Altınşehir bünyesinde esnafın, üreticinin arzu ettiği lezzette yemek bulamaması üzerine kollarını sıvayarak ve önemli yatırım gerçekleştirerek bir restoran açmaya karar verdiğini belirten Kral Faruk; şunları söyledi:

“Altınşehir bünyesinde arzu ettiğimiz kalite ve lezzette yemek bulamadık. Bu alanda önemli bir boşluk doğdu. Bizi bilen dostlarımız eli böğründe ve arap işi, tavuk sote gibi et yemeklerini ne kadar özenli yaptığımızı bilirler. Birçok farklı ilde baş aşçı olarak hizmet veren değerli Kahramanmaraşlı ustalarımız eşliğinde özel bir restoran açmak istedik. “Kral Sofrası” isimli restoranımızı yakın süre önce açtık. Kısa sürede yoğun bir ilgi oldu. Yöresel lezzetler başta olmak üzere birçok farklı et yemeği, kebap çeşitlerini en yüksek kalite eşliğinde deneyimlemek isteyenleri lokantamızdan mutlu ayrılıyorlar. Lezzet dolu bir yemek ayrıcalık değil haktır düşüncesiyle hareket ediyoruz”