SAĞLIK > Bir adım önde olmak isteyenlerin tercihi ÖNDER ALTINŞEHİR’de

Bir adım önde olmak isteyenlerin tercihi ÖNDER ALTINŞEHİR’de

“Önder Altın” yüzlerce ürün çeşidiyle Altın Şehir’de yeni adresinde, yeni hizmet vizyonuyla faaliyetlerinet vermeye başladı…

“Herşey Çok Güzel Olacak”

Ülkemizin önde gelen kuyum üreticilerinden biri olan Önder Altın & Mücevherat; Kahramanmaraş Altınşehir Kuyum Üretim Kompleksi’nde merkez ofisini hizmete açtı. Yaklaşık 400 m2 alan üzerine kurulan Önder Altın Merkez Ofisi’nde showroom, üretim merkezi, yarı mamul ve idari yönetim bölümleri yer alıyor. 3 aylık titiz bir çalışmanın ardından sade çizgiler eşliğinde kapısını aralayan Önder Altın; kuyumcuların vazgeçilmez adresi olacak…

Kahramanmaraş’ın köklü markalarından biri olan, deneyimli kuyum ustası Seyfullah Küçükönder tarafından kurulan Önder Altın; Altınşehir Merkez Ofisini hizmete açtı. Yaklaşık 3 aylık titiz bir çalışmanın ardından kapılarını açan Önder Altın Merkez Ofisi; içinde barındırdığı zengin ürün çeşitliliğiyle kuyumcuların Kahramanmaraş’taki bir numaralı adresi olacak.

Önder Altın firma sahibi Seyfullah Küçükönder; özenle hazırlanan merkez ofislerini titizlikle dizayn ettiklerini, hem kendilerine hem de Altınşehir’e yakışır bir çalışma ortamı meydana getirdiklerini söyledi.

İstanbul’da uzun zamandır ofisleri bulunduğunu ve yurtdışında popüler olan, İstanbul’da üretim bandından çıkan trend takıları anında Anadolu’daki müşterilerine ilettiklerini hatırlatan Küçükönder; “Yeni yerimizde üretim bölümümüze yeni makineler, mevcut cihazlarımızın yeni versiyonlarını almaya devam ediyoruz. Kuyumculuk mesleği teknolojiden çok daha fazla faydalanır hale geldi. Biz yaşanan bu gelişmelerin karşısında seyirci olmak yerine uygulayıcı, takip edici olmayı tercih edeceğiz” diye konuştu.

Önümüzdeki süreçte, pandeminin etkisinin azalmasıyla birlikte İstanbul Jewellery Show’da katılımcı olmayı planladıklarını kaydeden Seyfullah Küçükönder; Altınşehir Üretim Kompleksi ile ilgili de şöyle bir değerlendirmede bulundu:

“Altınşehir; bölge kuyumcusunun üretim kalitesinden tutun da ihracat hedeflerine kadar birçok alanda ufkunu açmaya başladı. Ülkemizin dört bir yanından kuyumcuların ürün seçimi için Altınşehir’e geliyorlar. Önder Altın; doğduğu topraklar üzerinden ülkemizin dört bir yanına ve Dünyanın farklı noktalarına ürünlerini sunuyor. Yakın zaman içinde yeni adresimizin bize katacağı güç ile ihracat çalışmalarımızı arttırmayı planlıyoruz. Herşey çok güzel olacak.”