SEKTÖR > “Özişçi” 2023 yılında farklı takı gruplarına da varım dedi…

“Özişçi” 2023 yılında farklı takı gruplarına da varım dedi…

Çemberlitaş Şeref Efendi Sokakta yer alan Özişçi Kuyumculuk; son derece başarılı bir yılı geride bıraktı. Tecrübeli marka 2023 yılında bir önceki yılın üzerinde işlem hacmine ulaşarak, zorlu piyasa koşullarında dahi ilerlemesini sürdürmeyi başardı. Özellikle kelepçe takı grubuyla öne çıkan Özişçi Kuyumculuk; 2023 yılında çok farklı takı gruplarına giriş yaptı. Özişçi kalitesi, diğer takı gruplarına da kısa sürede sirayet etti. İşin özü kaliteli yapmaktan duyulan haz…

Sektörümüzün tecrübeli markalarından biri olan Özişçi Kuyumculuk; her geçen yıl daha fazla kuyumcunun tercihi oluyor. Geçtiğimiz yılı başarıyla tamamlayan Özişçi; ağırlıklı olarak kelepçe takı grubunda ortaya koyduğu modellere çok ciddi sayıda yeni takı gruplarına ilaveler yaptı. Bir kuyumcunun 14 ayar takı grubunda ihtiyacı olan takı gruplarının çoğunu vitrine taşıyan Özişçi; müşterilerinden tam puan aldı.

Özişçi Kuyumculuk firma sahibi Onur Özişçi; 2023 yılında müşterilerinin taleplerine yanıt vererek, daha önce giriş yapmadıkları takı gruplarında özgün modeller mağazalarındaki vitrinlere taşıdıklarını söyledi.

Yeni tasarımları madene aktarmadan önce müşterilerinin beklentilerini çok iyi analiz ettiklerini ve onların taleplerine göre hareket ettiklerini belirten Onur Özişçi; “Yeni giriş yaptığımız takı gruplarına çok hızlı adapte olduk. Yeni takı çeşitlerimiz yeni müşteriler de edinmemizi sağladı. 2023 yılının bazı aylarında iş potansiyelimiz çok üst düzeye çıktı bazı aylarda stabil dönemler geçirdik. Netice itibariyle yıl sonunda yaptığımız hesaplarda bir önceki yılın üzerine çıkma hedefimizi gerçeğe dönüştürdük” diye konuştu.

Özişçi marka konseptinin, “Çok satan 14 ayar takıların hepsinin tek bir adreste toplanması” olarak özetlenebileceğini sözlerine ekleyen Onur Özişçi; “14 ayar takıların renkli dünyasına ev sahipliği yapıyoruz. 14 ayarda aradığınız tüm takıların hepsi burada, mağazamızda bulunuyor. Şimdi yeni hedefimiz 14 Şubat Sevgiler Günü. Bu özel gün için çok güzel ve özel hediyelik takılar hazırlayacağız” dedi.