SEKTÖR > “Ankahramanmaraş birlikteliği herkese iyi gelecek “Gold Glorya Ankara’daki Toptan Mağazasını en yeni modeller ile baştan sona yeniledi”

“Ankahramanmaraş birlikteliği herkese iyi gelecek “Gold Glorya Ankara’daki Toptan Mağazasını en yeni modeller ile baştan sona yeniledi”

Son yıllarda hızla üretim gücünü arttıran Kahramanmaraşlı kuyumcular; artık İstanbul’un ardından Ankara’daki esnafın da iş hayatına kolaylıklar katıyor. Kahramanmaraş’ın en hızlı çıkış yapan markalarından biri olan Gold Glorya; yaklaşık 1.5 yıl önce açtığı Ankara’daki toptan satış mağazasını en yeni modellerle adeta baştan sona yeniledi. 8-14 ve 22 ayar geniş ürün çeşitliliğine sahip olan Gold Glorya Ankara mağazasında kuyumcular alırken kazanmanın mutluluğunu yaşıyorlar…

Deneyimli kuyum ustası İsmail Çatalbaş yönetiminde çalışmalarına yüksek tempo ile devam eden Gold Glorya; sezonun en yeni tasarımlarını ilk olarak Ankara’daki toptan satış mağazasında sektör temsilcilerine sundu. Ankara’da Kahramanmaraş’ta üretilen takıların satıldığı ilk ve tek mağaza özelliğine sahip olan Gold Glorya Ankara; yeni sezona çok hızlı giriş yapıyor.

Gold Glorya firma sahibi İsmail Çatalbaş; Ankara’daki mağazalarında radikal bir değişime gittiklerini, ürün çeşitliliğinde en üst seviyeye çıktıklarını ve uygun fiyat eşliğinde, yüksek kaliteyi, özgün tasarımları başkentli kuyumculara sunmaktan onur duyduklarını söyledi.

Van Anatolia Jewellery showdan mutlu ayrıldıklarını ve Eylül ayında Start Fuarcılık tarafından Gaziantep’de düzenlenecek kuyumculuk fuarına da katılma kararı aldıklarını belirten Çatalbaş; “Ülkemizin her noktasında ürünlerimizin olmasını hedefliyoruz. Kontrollü ama tempolu bir büyüme strateji ortaya koyuyoruz. Altınşehir Kuyum Üretim Kompleksi’nin Maraşlı kuyumculara önemli bir motivasyon kaynağı olduğunu gördük. Gold Glorya ile tanışanlar hep mutlu olacaklar” diye konuştu.

Samanyolu ve Uzay takı gruplarında ezberi bozuyorlar…

Ülkemizin klasik takı grupları arasında kabul edilen ve birçok ilimizde son tüketinin tercihi olan Samanyolu, uzay ismiyle bilinen takı modellerinde çizgi dışına çıkan özgün çalışmalar yaptıklarını kaydeden İsmail Çatalbaş; “Farklı denemeler yapma cesaretine sahibiz. Bu ürün grubunda klasik çizgileri çok fazla bozmadan, yeni açılımlar yapmanın zamanı gelmişti. Çok kısa sürede esnafın beğenisi bizi fazlasıyla mutlu etti. Bu yıl markamızın gelişimi açısından çok önemli bir yıl olarak kayıtlarımıza geçecek” dedi.