SAĞLIK > Özdemir Kuyumculuk ile Anadolu kuyumcusuna her yer İstanbul

Özdemir Kuyumculuk ile Anadolu kuyumcusuna her yer İstanbul

Trend modelleri hemen yakalama ve hızla ürün portföyüne dahil etmede çok az sayıda rakibi olan Özdemir Kuyumculuk; İstanbul’da popüler olan takıları çok hızlı bir şekilde Anadolu’nun her noktasına, en ücra köşesine başarıyla taşıyor. Özdemir Kuyumculuk ile Anadolu Kuyumcusu için her yer her vitrin İstanbul….

Kahramanmaraş’ın deneyimli kuyumcularından olan ve 14 ayar ürün grubunda zengin ürün çeşitliliğiyle ülkemizde geniş bir coğrafyaya ürünlerini ulaştıran Özdemir Kuyumculuk; Anadolu’da 14 ayar takıların hızla yayılmasında büyük rol oynuyor.

Piyasaya sürekli yeni ve trend modeller çıkartan, İstanbul’da ve sosyal medyada popüler olan modelleri anında ürün portföyüne dahil eden Genç Girişimci Nihat Özdemir; gecesini gündüzüne katarak çalışıyor ve önemli yatırımlarla büyümeye devam ediyor.

Nihat Özdemir; İstanbul’da çok farklı ürün gruplarında uzmanlaşmış birbirinden değerli üreticilerle, markalarla çalışmalarını sürdürdüklerini, elde ettikleri en yeni tasarımları hızla Anadolu kuyumcusuna ilettiklerini söyledi.

Anadolu’nun en ücra köşesine bile Özdemir Kuyumculuk imzalı ürünlerin ulaştığını ve yeni tasarımları yaparken, bölge kuyumcusunun taleplerini çok iyi etüt ettiklerini belirten Nihat Özdemir; “Altın fiyatları yine önemli bir sıçrama yaptı ve kuyum alışverişine negatif etki yapacak bir konuma ulaştı. Tarih boyunca kadının takıya psikolojik ihtiyacı devam edecektir. 14 ayar; hayallerin ertelenmesinin önüne geçiyor. Bölge genelinde 14 ayar takı satışı yapmayan kuyumcu kalmadı. Özellikle yeni nesil; altını klasik bir yatırım aracı olarak görmüyor ve şıklığı tamamlayan bir aksesuar olarak yaklaşıyor” diye konuştu.

Diyarbakır Fuarının zamanlamasıyla ilgili endişeleri olduğunu sözlerine ekleyen Özdemir; “Fuarın Mart, Nisan veya Mayıs aylarında yapılmasının çok daha etkin sonuçlar doğuracağına inanıyorum. Fuarı düzenleyenlerin zamanlama ile ilgili gelecek eleştirilere kulak kabartmalarını tavsiye ederim. Fuara katılan tüm katılımcılara başarılar diliyorum” dedi.