SEKTÖR > Merhaba ben Diamond James Diamond

Merhaba ben Diamond James Diamond

Sektörümüzün kalbinin attığı Nuruosmaniye Caddesi başında yerini alan James Diamond; mobil ekibiyle yollara düştü. Ege ve İçanadolu’da yaklaşık 8 farklı ilimizde onlarca kuyumcuyu ziyaret eden James Diamond; ürünlerini, yüksek kalitesini ve uygun fiyatlı satış politikasını hızla perakende kuyumcularına tanıtıyor. Bir konuşan üç dinleyen James Diamond; perakende kuyumcularıyla iletişimi arttıracak.

Sektörümüzün tecrübeli isimleri Cengiz ve Faris Yılmaz kardeşler tarafından kurulan James Diamond; her geçen gün daha fazla sektör mensubunun radarına giriyor. Çok sayıda özgün modelini perakende kuyumcularına tanıtmayı hedefleyen tecrübeli marka, mobil ekibiyle geçtiğimiz günlerde Ege ve İç Anadolu’daki illerimizde bulunan kuyumcuları ziyaret etti.

İlk ziyaretlerinde öncelikle markalarını yakından tanıtmayı hedeflediklerini belirten firma ortağı Cengiz Yılmaz; “Kuyum ticaretinde seçimler öncesi tempo düştü. Ticari açıdan çok verimli olmasa da hem firmamızı tanıtmak hem de perakende kuyumcularının beklentilerini ilk ağızdan öğrenmek bizim için çok değerli oldu. Haziran ayında yine ekibimiz ziyaretlerini gerçekleştirecek” dedi.

Düğün sezonu öncesi tektaş yüzüklere ilginin arttığını, her geçen sene gelinlerin mücevhersiz gelinlik giymediğini belirten Cengiz Yılmaz; “Mücevhere ilgi artıyor. Bir taraftan da uluslararası piyasada pırlanta fiyatlarının yukarı yönlü artışı olabilir. Biz esnek üretim yapımızla hem ekonomik hem de A Plus mücevher isteyenlere net yanıtlar vereceğiz. James Diamond; kuyumcunun mücevher konusundaki beklentilerini karşılayacak ve yıllarca başarılı işbirliklerine imza atacaktır” diye konuştu.

Kuyumcuların, James Diamond’dan aldıkları mücevherlerle ilgili tartışmasız iade ve değişim haklarına sahip olduklarını sözlerine ekleyen Cengiz Yılmaz; Kanunen 15 gün olan bu süreyi markalarının 1 ay olarak uyguladığını söyledi.