SEKTÖR > Kaliteye giden yolun en başında… 10unla işiniz hep yolunda “Seva Şarnel & Yarı Mamül 10 yaşında”

Kaliteye giden yolun en başında… 10unla işiniz hep yolunda “Seva Şarnel & Yarı Mamül 10 yaşında”

Birçok Kuyum üreticisi, 10 yıldır Seva Şarnel & Yarı Mamül ile kaliteli ve hızlı çözümler elde ediyor…

Kuyum üreticisinin iş hayatına büyük kolaylıklar katmak için yola çıkan Seva Şarnel & Yarı Mamul; 10 başarılı yılı geride bıraktı. Kuyumcukent Atölyeler Bloğu 4’üncü katta yer alan üretim merkezinin hemen yanında Yarı Mamül toptan satış mağazasına da sahip olan ve çarşıdaki iletişim ofisiyle sektör mensuplarının ihtiyaçlarına anında cevap veren Seva Şarnel & Yarı Mamul; iyi günde kötü günde hep sizinle…

Kuyumculuk sektörüne küçük yaşlarda adım atan Turan Barlık 10 yıl önce kurdukları Seva Şarnel & Yarı Mamul markasıyla, birçok firmamızın arkasında görünmeyen güç oldu. Küpeden bileziğe, alyanstan kolyeye kadar şarnel olabilecek tüm takı gruplarında, altın top dorikalarda yarı mamul, zincir üreten Seva; en geniş ürün çeşitliliğine sahip olan yarı mamul markaları arasında ilk sıralarda yer alıyor. Markanın geniş ürün portföyünde binlerce ara parça ve yarı mamul mevcut.

Seva Yarı Mamul mağazası; gün içinde sektörümüzün kıymetli üreticilerini ağırlıyor ve onların yarı mamul taleplerine hızla yanıt veriyor. Turan Barlık; 25 yıllık meslek hayatında Seva’nın çok özel bir yere sahip olduğunu, birçok kaliteli takı üreticisinin en kaliteli üretim yapmak için ilk adımı Seva ile birlikte atmalarından gurur duyduğunu söyledi.

Yarı Mamul alanında geniş ürün portföylerinin bulunduğunu ve çeşitliliklerini her geçen süre içinde arttırdıklarını vurgulayan Turan Barlık; “Özellikle altın top konusunda çok ciddi bir ürün arşivimiz bulunuyor. Kalemli, farklı ebatlarda, aklınıza gelebilecek her türde dorika parçalarını (altın topları) bizden temin edebilirsiniz. Şu anda aradığınız ve bulamadığınız bir yarı mamul varsa bizimle henüz tanışmamışsınız demektir” diye konuştu.

Günümüzün hızlı üretim çarkında, firmaların doğru ve kendilerini yakından tanıyan bir yarı mamul üreticisiyle birlikte hareket etmelerinin büyük avantaj sağladığını vurgulayan Turan Barlık; sözlerini şöyle sürdürdü:

“Farklı ayarlarda yarı mamül ürünler müşterilerimize sunuyoruz. Firmaların bizlerden talepleri oluyor ve bizim portföyümüzde istedikleri parçalar olmasa da tasarımcılarımız yeni çizimler yaparak, müşterimize olumlu yanıt veriyoruz. Yarı mamullerimizin tamamına yakını kendi atölyemizde üretiliyor. 2022 yılının ilk yarısını başarıyla tamamladık. Yılın ikinci yarısının daha hareketli geçmesini bekliyoruz. Sektörümüz için bayram, bayram sonrası başlayacak.”