SEKTÖR > Jewellery Antalya’dan mutlu ayrılan “ONKA Gold” İstanbul Jewellery Show’a özenle hazırlanmaya başladı

Jewellery Antalya’dan mutlu ayrılan “ONKA Gold” İstanbul Jewellery Show’a özenle hazırlanmaya başladı

Mücevher İhracatçıları Birliği tarafından düzenlenen ve 2022 yılının ilk mücevher alım heyetinin ülkemize geldiği organizasyon olan Jewellery Antalya 7 – 11 Ocak tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirdi.

Bu yıl ikincisi gerçekleşen Antalya Mücevher Alım Heyeti’nde altın, gümüş, pırlanta, inci vb. alanlarda faaliyet gösteren 60 Türk mücevher firması yer aldı. Bu özel etkinliğe ilk kez katılan ONKA Gold; birçok farklı ülkeden yeni müşteriler edinme imkanı bularak, fuardan son derece mutlu ayrıldı.

Organizasyonun titizlikle hazırlandığını, onlarca farklı ülkeden 300’e yakın katılımcının bu önemli etkinliğe katıldığını belirten ONKA Gold Yöneticileri; ilk kez katıldıkları etkinlikte, beklediklerinin de üstünde olumlu sonuçlar elde ettiklerini, çok sayıda yeni müşteri elde ederek 2022 yılına güzel bir başlangıç yaptıklarını söylediler.

Sergiledikleri her tür ürün grubuna eşit oranda ilgi olduğunu kaydeden ONKA Gold Yöneticileri; Mücevher İhracatçıları Birliği’nin Miami’de düzenleyeceği alım heyeti organizasyonuna da katılacaklarını ve yıl içinde markalarının çok sayıda uluslararası fuarda katılımcı olarak yer alacağını ifade ettiler.

2021 yılında ülkemizin mücevher ve altın takı ihracatında 6,8 milyar dolarlık bir işlem hacmi yakaladığını hatırlatan ONKA Gold Yöneticileri; 2022 yılında çift haneli ihracat rakamlarına ulaşmanın kesinlikle hayal olmadığını ve Türkiye’nin uluslararası arenada gideceği daha çok yolu olduğunu dile getirdiler.