SEKTÖR > İstanbul Jewellery Show bir kez daha ertelendi…

İstanbul Jewellery Show bir kez daha ertelendi…

Yeni hedef Ekim ayında fuarın kapısını aralamak.

Loomis VIT Grup Müdürü Değerli Kargo Satış Yöneticisi Ali Atatoprak; “Fuarın ertelenmesini olumlu karşılıyoruz. Sağlık söz konusu olunca gerisi teferruattır”

Bir buçuk yıla aşkın süredir, pandemi nedeniyle kapılarını açamayan İstanbul Jewellery Show, 25 Mayıs 2021’de meraklıları ile buluşmaya hazırlanırken geçtiğimiz günlerde fuarın ertelenme kararı açıklandı. Fuarın 50. kez düzenlenmesi bir türlü kısmet olmadı. 3 kez ertelenen İJS; Ekim ayını bekliyor. Pandemi süreci ile beraber artan vaka sayıları sebebiyle birçok sektör temsilcisi; fuarın Ekim ayına ertelenmesinin daha uygun olacağını ifade ediyorlardı. Bu yönde karar alınması sektör temsilcilerini mutlu etti. Ekim ayında İJS’de birçok firma, yine ürünlerini Loomis kalitesine emanet edecek…

Sektörümüzün en önemli organizasyonu olan İstanbul Jewelery Show; 50. kez kapılarını açmaya hazırlandığı 2020 Mart ayında pandemi krizinin kurbanı oldu. O günden buyana İJS 3 kez ertelendi. 25 Mayıs’ta yapılması planlanan fuarımız Ekim ayına kaldı. Yıllardır fuarın ürün güvenliğini, etkin kasalama hizmetiyle kusursuz gerçekleştiren Loomis; bir kez daha İJS’nin ertelenmesini olumlu değerlendiriyor. Loomis Üst Düzey Yöneticisi Ali Atatoprak; önce sağlık diyor ve mevcut vaka sayıları eşliğinde fuarın yapılmasının hiç kimseye fayda sağlamayacağını, Ekim ayına ertelenmesinin isabetli bir karar olduğunu ifade ediyor…

Loomis V.I.T Grup Müdürü Değerli Kargo Satış Yöneticisi Ali Atatoprak; fuarın ertelenmesiyle ilgili kararın fuar takviminden en az bir ay önce yapılmasını olumlu bulduğunu, mevcut vaka sayıları eşliğinde fuara yabancı ziyaretçilerin gelmesini tahmin etmediklerini ve sektörün büyük bir çoğunluğunun ertelenme talebine iştirak ettiklerini söyledi.

Markaya Özel Ürün Tanıtım Günleri.. Loomis Hizmet Kalitesiyle Gerçekleşiyor…

Ali Atatoprak; fuarların uzun süredir yapılmamasıyla birlikte sektörümüzün birçok değerli firmasının kendi ürün tanıtım organizasyonlarına imza attıklarını belirterek sözlerini şöyle sürdürdü:

“Biz Loomis olarak bu özel tanıtım günlerinde, ürünün organizasyon alanına ulaşımı ve tekrar akşam ürünlerin toplanarak kasada muhafaza edilmesi hizmetini sunuyoruz. Bu organizasyon kaç gün sürerse her gün bu hizmeti titizlikle gerçekleştiriyoruz. Sektörümüzün önde gelen bir çok firmasına bu alanda hizmet sunduk. Bayram sonrasında firmaların yeni tasarımlarını piyasaya sunacağını gözlemliyoruz. Bu tip organizasyonlar artacaktır. İJS’de olmadığı için alıcı ile satıcı çok daha az kişinin katıldığı mini ürün tanıtım günlerinde buluşacaklar. Biz de üzerimize düşen görevi yine başarıyla yapacağız.”