SEKTÖR > “Best Zincir” İlk Fuar Heyecanını Yaşamaya Hazır

“Best Zincir” İlk Fuar Heyecanını Yaşamaya Hazır

Kuyumcukent’te yer alan atölyesinde piyasada yoğun ilgi gören en popüler zincir modellerini başarıyla üreten ve branşında uzmanlaşan Best Zincir; ilk kez İstanbul Jewelery Show’a katılmanın heyecanı içinde. Fuar alanında ürettiği zincirleri sergileyecek olan Best Zincir; kendi üretimi 10’dan fazla zincir modeliyle, altın zincir ihracatına da sağlam bir adım atmayı planlıyor.

En iyi kaliteye sahip zincir arayanların vazgeçilmez markası olan Best Zincir; ilk kez İJS’ye katılmaya hazırlanıyor. Forse başta olmak üzere birçok farklı zincir grubunda, yüksek kaliteli üretimiyle dikkat çeken marka; fuar kapsamında özellikle yabancı alıcılarla tanışmayı hedefliyor.

Best Zincir firma sahibi Mehmet Büşra Bıyık; İJS’ye pandemi nedeniyle biraz rötarlı bir katılım gerçekleştireceklerini, ilk kez katılacakları fuarda markalarının geniş kitleler tarafından fark edilmesini ve kaliteli zincir modellerinin yakından incelenmesini öncelikli hedef olarak belirlediklerini söyledi.

Hongkong fuarının ertelenmesinin İJS’ye bir avantaj sağlayacağını tahmin ettiğini belirten Mehmet Bıyık; “İlk fuarımızda güzel neticeler elde etmeyi hedefliyoruz. İç piyasada yakından tanınan markamızın, ihracat alanında vites yükseltmesi için fuarın bize büyük katkısı olacaktır. Kontrollü büyüyen Best Zincir; İJS’ye kaliteli zincirleriyle güzellik katacaktır. Başarılı geçen Sevgililer Günü döneminin ardından, yeni sezona fuarın pozitif etkisiyle başlamak hepimize iyi gelecek” diye konuştu.