SEKTÖR > “Loomis” İstanbul Jewellery Show’a hazır

“Loomis” İstanbul Jewellery Show’a hazır

Loomis VIT Grup Müdürü Ali Atatoprak; “2 yıl aranın ardından bu sefer İstanbul Jewellery Show’un kapısını aralama ihtimali çok fazla. Biz fuar yapılacakmış gibi hazırlıklarımıza devam ediyoruz”

En son 2019 yılının Ekim ayında kapısını aralayan İstanbul Jewellery Show; 2 yıldır sektör mensuplarını aynı çatı altında buluşturamıyor. Fuarın 50. kez düzenlenmesi bir türlü kısmet olmadı. 3 kez ertelenen İJS; Ekim ayında kapısını aralamak istiyor. Yıllardır İJS’ye büyük katkı sağlayan ve katılımcıların, ürünleriyle ilgili etkin ürün güvenliği, kasalama hizmeti almasına imkan tanıyan Loomis; fuar yapılacakmış gibi hazırlıklarına devam ediyor.

7 Ekim & 10 Ekim tarihleri arasında düzenlenmesi planlanan İJS; biz bu satırları yazarken yapılacak olarak katılımcı ve alıcılara anons ediliyor. Loomis Üst Düzey Yöneticisi Ali Atatoprak; Las Vegas Jewellery Show’un düzenlenmesinin ardından İJS’nin de yapılmasının bir nevi önünün açıldığını, herşeye rağmen artan Covid vaka sayılarının herkesi muallakta bırakan bir tablo ortaya çıkarttığını söyledi.

Fuarı organize eden Rotaforte firma yetkilileriyle sürekli iletişim halinde olduklarını ve fuarın ertelenmesinin hiç dillendirilmediğini ifade eden Ali Atatoprak; “Fuar hazırlığı süreci bizim için çok kıymetli. Bu yüzden en az 30 gün öncesinden herşeyin netleşmesi gerekiyor. Son dakika fuarın iptal edilmesi veya çok yakın tarihte ertelenmesinin duyurulması, yaptığımız hazırlıkların boşa gitmesi anlamı taşıyor” dedi.

Loomis Kahramanmaraş Şubesi Altınşehir’e taşındı….

İstanbul’dan sonra ülkemizde en çok kuyum üreticisinin yer aldığı ilimiz olan Kahramanmaraş; Altınşehir Kuyum Üretim Kompleksi’nin hızlı gelişimi ile sektörümüzden daha çok pay almaya başladı. Kahramanmaraşlı kuyum üreticilerinin uzun zamandır yanında olan Loomis; daha önce şehrin çarşısında yer alan şubesini Altınşehir Üretim Kompleksi’ne taşıdı.

Bu konuyla ilgili açıklamada bulunan Ali Atatoprak; Kahramanmaraşlı kuyum üreticilerinin Altınşehir ile birlikte önemli bir gelişim gösterdiklerini mutluluk içinde gözlemlediklerini, gelişen kadrolarıyla birlikte Loomis Kahramanmaraş Şubesinin, Altınşehir’deki yeni adresinden bölge kuyumcusuna hizmet sunmaya devam edeceğini dile getirdi.