SEKTÖR > HER GÜZEL BİLEK BU KELEPÇEYİ TAKMAK İSTER

HER GÜZEL BİLEK BU KELEPÇEYİ TAKMAK İSTER

Sektörümüzün tecrübeli kuyum ustalarından biri olan Emrah Kesim; markası Ekay Kuyumculuk ile bu yıl kelepçe takı grubunda çok önemli atılımlar yaptı. Hem klasik kelepçe hem Rize işi kelepçeler hem de fantezi kelepçe alanında üretim yapan Ekay; yaz sezonuna hızlı giriş yapıyor. Özellikle Anadolu’daki kelepçe takısı kullananların beklentilerine uygun gerçekleşen yeni modeller, “Fantezi Rize ve Örgülü Rize” isimleriyle Ekay’ın özgün yorumunu üzerinde taşıyor.

Ekay Kuyumculuk son aylarda kelepçe takı grubundaki başarılı modelleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. Tecrübeli kuyum ustaları Emrah Kesim ve İsa Kesim deneyimli kadrolarıyla başarılı takılar ortaya koyuyorlar. Yeni kelepçe koleksiyonu farklı ayarlarda üretilebiliyor. Küçük taşlar ile kombin olan bu kelepçelerin 22 ayar görünümlü olanları ise büyük ilgi çekiyor.

Ekay Kuyumculuk firma sahibi Emrah Kesim; yeni modellerin her zaman ki gibi büyük bir titizlik içinde hazırlandığını vurgulayarak; “Defalarca kalite kontrolden geçen ürünlerimizin, birçok kuyumcunun iş potansiyeline katkı sağlayacağına inanıyoruz. Bu yaz özellikle Anadolu’daki kadınlarımızın tercihi kelepçe tarzlarına, modern yorumlar kattık. Bu yıl çok köklü değişimlere gitmektense, daha çok piyasanın beklentilerine paralel modeller hazırladık” dedi.

Sektörde yeni model beklentisinin son yıllarda çok üst düzeye çıktığını, modellerin piyasa ömrünün çok kısaldığını kaydeden Emrah Kesim; 100 parçalık bir koleksiyonun içinden ortalama 10 parçanın sirkülasyonunun daha fazla olduğunu, bazı çok özel modellerin ürün kalabalığı içinde ister istemez arada kaybolduklarını ifade etti.

Kelepçe takı grubunun son yıllarda sürekli yükselen bir trende ve kullanım sıklığına kavuştuğunun altını çizen Emrah Kesim; yeni koleksiyonun kısa sürede beklentilerinin üzerinde ilgi gördüğünü, 5 ile 25 gram arasında ağırlığa sahip Rize işi olarak adlandırılan yeni ürünlerin, şimdiden ülke genelindeki düğünlerde birbirinden güzel bilekler ile buluştuğunu dile getirdi.