SEKTÖR > “Akben” İstanbul Jewellery Show’da kendi şovuna hazırlanıyor

“Akben” İstanbul Jewellery Show’da kendi şovuna hazırlanıyor

İstanbul Jewellery Show’un Mart ayağına ilk kez katılacak olan Akben Kuyumculuk; fuara sayılı günler kala çalışmalarını hızlandırdı. Fuar ile birlikte ihracat çalışmalarında önemli adımlar atmayı planlayan Akben; İJS’nin bundan böyle düzenli katılımcılarından biri olmayı planlıyor. Akben için İJS aynı zamanda yurtdışına giden en kestirme yol olacak. Kuyumcularımız için yurtdışı vizesi İstanbul’dan geçiyor…

Kahramanmaraş’ın önde gelen firmalarından biri olan ve bölgesel değil ulusal kimliğe kavuşarak ticari faaliyetlerini yürüten yenilikçi markası Akben Kuyumculuk; ilk kez İstanbul Jewellery Show’a katılmaya hazırlanıyor. Fuara özenle hazırlanan Akben Kuyumculuk; geniş ürün çeşitliliğiyle, zengin tasarım gücünü standında yerli ve yabancı sektör mensuplarına sergilemeye hazırlanıyor.

Akben Kuyumculuk firma ortağı Ali Akben; artık ihracat çalışmalarına kapsamlı bir şekilde start vermeye hazır olduklarını, pandeminin global etkisinin belirli ölçüde hafiflediği bu günlerde İJS’nin kendileri için itici güç oluşturacağını söyledi.

Yeni tasarımlar konusunda mütevazi olamayacaklarını ve stantlarına gelecek sektör mensuplarının, Akben’in imza attığı yeni modellere hayran kalacaklarını belirten Ali Akben; “Her zaman, en yeni ve trend ürünleri müşterimize sunmak gibi bir amacımız olmuştur. Yıllar içinde çok ciddi deneyimler kazandık. Elde ettiğimiz deneyimlerimizden yola çıkarak, fuarda hiç acemilik çekmeyeceğimize inanıyoruz. Sezona damga vuracak özgün modellerimizi, uygun fiyat eşliğinde sektör mensuplarına sunacağız” diye konuştu.

İJS’nin Mart ayağının kuyumculuk sektörü için adeta sezon açılışı olduğunu vurgulayan Akben; fuarda sergileyecekleri başarılı performans ile birlikte 2022 yılına iddialı bir giriş yapacaklarını ve yılı son derece başarılı bir şekilde tamamlayacaklarını dile getirdi.

Kahramanmaraş Altınşehir’de yaklaşık 6 aydan fazla bir süredir faaliyette olan, ülkemizin en büyük toptan satış mağazalarından biri olan Akben Altınşehir Showroom’da son derece başarılı sunumlar yaptıklarını ve elde ettikleri bu tecrübenin İJS’de kendilerine önemli avantajlar sağlayacağını sözlerine ekleyen Ali Akben; Kahramanmaraşlı değerli üreticilerin artık İJS’de boy göstermesi gerektiğini, İJS’nin markaların vizyonunu uluslararası arenaya taşıyan gücünden gerektiği şekilde faydalanmasının çok önemli olduğunu ifade etti.