SEKTÖR > Altın erkek takısında Türkiye’den Dünyaya gururla sunulan markamız “Esila Kuyumculuk”

Altın erkek takısında Türkiye’den Dünyaya gururla sunulan markamız “Esila Kuyumculuk”

Ülkemizde altın erkek takısı üretimi oldukça az sayıda firma tarafından yapılıyor. Bu az sayıdaki firmalardan birisi de kendi kulvarını başarıyla çizen Esila Kuyumculuk oluyor. Farklı ayarlarda, bileklik ve kolye erkek, altın takı üretimiyle öne çıkan Esila; Dünya erkeğinin altın takıdan beklentilerine uygun modeller hazırlıyor. Kuyumcukent’te faaliyetlerine devam eden Esila Kuyumculuk; Erdal ve Turan Barlık kardeşlerin sektörümüze kazandırdığı özel bir marka…

Altın erkek takısının çok az sayıdaki üreticilerinden biri olan Esila Kuyumculuk; başarılı geçen bir yılın ardından 2023 yılına da hızlı giriş yapıyor. Yüzlerce erkek kolye, erkek bileklik ve az sayıda bayan küpe üretimi gerçekleştiren Esila Kuyumculuk; ürettiği takıların büyük bir bölümünü yurtdışına servis ediyor.

Esila Kuyumculuk altın erkek takı grubunda ‘Made In Turkey’ kaşesini, yüksek kalitesi eşliğinde Dünya pazarlarına gururla sunuyor. Esila Kuyumculuk firma ortağı Turan Barlık; erkek takı üretiminde 7 yıllık tecrübeye sahip olduklarını, son yıllarda Esila isimli markalarıyla yüksek kaliteli erkek takısında bir Dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerlediklerini söyledi.

Erkek takısı üretiminin tasarımdan ürünün cilasına kadar her aşamasında ayrı bir uzmanlık ve ayrı bir bakış açısı istediğini kaydeden Turan Barlık; “Ülkemizde erkek takısı üretimi çok az olduğu için tabi ki yetişmiş eleman konusunda sıkıntı yaşıyoruz. Biz yıllar içinde kendi bünyemizde yetiştirdiğimiz çalışma arkadaşlarımızla bu sorunu aştık. Çok farklı ayarlarda, farklı kültürlere hitap edebilecek geniş ürün çeşitliliği eşliğinde, yüksek kaliteden en ufak taviz vermeden çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz” diye konuştu.

Esila Kuyumculuğun ürün arşivinde yüzlerce farklı erkek takı modeli bulunduğunu kaydeden Barlık; “Markamız ilk defa İstanbul Jewellery Show’a katılacak. Erkek takı grubunda bulunan boşluğu doldurmaya devam ediyoruz. Kuyumculuk sektöründe Dünya çapında söz sahibi olan Türk kuyumculuğunun erkek takısında geri kalması kabul edilemez. Her geçen gün erkeklerin aksesuar ve takıya ilgisi artıyor. Biz de bu gelişmelerden payımızı alacak çalışmalar içinde olacağız” dedi.