SEKTÖR > Kuyum Ticaretinin Güven Dolu Adresi “Güvenir Kuyumculuk”

Kuyum Ticaretinin Güven Dolu Adresi “Güvenir Kuyumculuk”

Başkentimizde yer alan ve fantezi takı gruplarıyla ön plana çıkan Güvenir Kuyumculuk; 1 yıldır çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Genç marka; yılların deneyimli ismi Serkan Güvenir tarafından kuruldu. İstanbul’un seçkin marka atölyelerinin ürünlerini Ankara ve Anadolu esnafına sunan Güvenir Kuyumculuk; bölgedeki önemli eksikliği tek başına gideriyor…

Kuyumculuk mesleğine küçük yaşlarda adım atan Serkan Güvenir; son bir yıldır yeni markası “Güvenir Kuyumculuk” ile başarılı çalışmalara imza atıyor. Bu yıl itibariyle meslek hayatında 25 yılı geride bırakan Serkan Güvenir; geniş ürün portföyünü İstanbul’un seçkin atölyelerinin ürünleriyle oluşturuyor.

14 ayar ürün grubunda, ağırlıklı olarak fantezi tarzı takıları ürün portföylerinde bulundurduklarını kaydeden Serkan Güvenir; “Ankara ve çevre illerde çok sayıda kuyumcu dostumuza hizmet sunuyoruz. Ayrıca yaklaşık bir yıl önce Ulus semtinde açılan toptan satış mağazamız; geniş ürün çeşitliliğimizi yakından görmek isteyenlerin vazgeçilmez adresi oldu. Hepimiz pandeminin olumsuz etkilerini ticaret hayatımızda yaşıyoruz. En büyük gücümüz mesleki tecrübemiz ve yıllar içinde sağlam dostluklar biriktirmiş olmamızdır” diye konuştu.

Günümüzde iletişim kanallarının artmasıyla büyükşehirlerde trend olan modellerin aynı anda Anadolu’dan da talep gördüğünü belirten Serkan Güvenir; “Şimdi, tüketiciler çok bilinçli. İletişim organları vasıtasıyla gördükleri yeni modelleri hemen kuyumcularından talep ediyorlar. Popüler modellerin haricinde, her yerde kolaylıkla bulunamayacak tarzlara da ev sahipliği yapıyoruz” dedi.

Altın fiyatlarının yüksekliğiyle birlikte Anadolu’da uzun zamandır 14 ayar takıların kabul gördüğünü ve hafif ürünlerin sirkülasyonunun daha çok olduğunu kaydeden Güvenir; sözlerini şöyle sürdürdü:

“Altın fiyatları çok yükseldi. Düğünlerde gelinlere hediye edilen takılarda ciddi bir azalma var. Ayrıca bu yıl gurbetçiler Anadolu’daki kuyumculardan kayda değer bir alım yapmadılar. 2021 yılından ümitliyiz. Mevcut şartlar içinde yine de en iyisini yaptık ve bir yaz mevsimini daha geride bıraktık. Markamıza güvenen kuyumcu dostlarımızın güvenini boşa çıkarmadık. Sürekli yeni modellerimizle, Anadolu kuyumcusunun trend takıları, güncel modelleri yakından takip etmesine vesile olacağız.”