SEKTÖR > Tezcan Kaplamanın kendine has kalitesi 12 yıldır pırıl pırıl parlıyor

Tezcan Kaplamanın kendine has kalitesi 12 yıldır pırıl pırıl parlıyor

Kaplamanın profesörü olarak tanınan, yılların deneyimli ismi Atıf Tezcan, tarafından kurulan ‘Tezcan Galvano Kaplama’ 12 yıldır yüksek kaliteli işçiliğini başarıyla müşterilerine sunuyor. En son teknolojinin nimetlerinden faydalanan ve maden kaplama alanında bilimsel gelişmeleri yakından takip eden Tezcan Kaplama; artık sadece yerli firmaların değil yabancı gümüş ve bijuteri üreticilerinin de kaplama alanındaki tercihi olmayı başarıyor.

Dünyanın en kaliteli ithal kaplama endüstriyel kimyasalları ve maddeleri ile çalışan Tezcan Kaplama; artık yabancı firmaların takılarına da kaplama hizmeti sunuyor. Avrupa’nın seçkin gümüş ve bijuteri üreticileri ürünlerinin kaplamasında Tezcan Kaplama kalitesini tercih ediyor.

Markanın genç Genel Müdürü Alperen Tezcan; çok yakın zaman önce İtalya’dan getirdikleri en son teknolojiye sahip yeni makineler ile hizmet kalitesini üst seviyeye çıkardıklarını, uygun işçilik fiyatları ve yüksek hızlı iş teslimleriyle yabancı takı üreticilerinin de tercihi olmaya başladıklarını söyledi.

Değerli maden ve metal kaplama alanında son yıllarda Çinlilerin kendilerini çok iyi geliştirdiklerini ve ellerindeki değerli bilgileri paylaşmayarak, uluslararası arenada özel bir yere sahip olmaya başladığını kaydeden Alperen Tezcan; “İtalyanların takılarındaki o muhteşem kaplama kalitesini artık ülkemizde birebir yapabiliyoruz. Çinliler; Almanya’dan ithal ettikleri makinelerle kendi deneyimlerini birleştirerek özel bir tarz ortaya koydular. Tabi ki biz de uluslararası rekabet içinde kendi yerimizi bulmaya çalışıyoruz. Bir öz eleştiri yapmamız gerekiyor. Çok hızlı bir şekilde hizmeti tamamlamamızı gözden geçirmeliyiz. Yurtdışında ürün teslimleri bir haftadan önce gerçekleşmiyor. Banyoda ürünlerin biraz uzun süreli dinlenmesinin daha etkin sonuçlar doğurduğunu biliyoruz ama bize de erken teslim baskısı oluyor” diye konuştu.

Pandemi döneminde Avrupalı takı üreticilerinin Çin’den kaplama hizmeti almakta zorlanmalarının kendileri için bir avantaj oluşturduğunu, kısa sürede çok sayıda yabancı üreticiye hizmet vermeye başladıklarını sözlerine ekleyen Tezcan; yeni yıla hızlı giriş yapan markalarının şimdiden İJS Mart ayağına hazırlanmaya başladığını, hizmet sunmak için yoğun bir mesai içine girdiklerini ifade etti.