SEKTÖR > Özdemir Kuyumculuk ile çalışan kuyumcular farkında olmadan İJS’yi önce mağazalarında yaşadılar

Özdemir Kuyumculuk ile çalışan kuyumcular farkında olmadan İJS’yi önce mağazalarında yaşadılar

En yeni en trend takıları İstanbul’dan hızla temin eden ve Anadolu’ya taşıyan Nihat Özdemir; yakın zaman önce piyasaya sürdükleri bazı iç piyasa takı modellerinin İstanbul Jewellery Show’da tanıtımının yeni yapılacağını, birçok Özdemir Kuyumculuk müşterisinin fuarın yeni model heyecanını farkında olmadan mağazalarında yaşamaya başladığını söyledi….

Sosyal hayatında balıkçılık ve av sporuyla ilgilenen Nihat Özdemir; aynı zamanda yeni tasarımları keşfetme konusunda da rakibi çok olmayan bir isim. Kahramanmaraş’ta bulunan markası Özdemir Kuyumculuk ile çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Nihat Özdemir; İstanbul Jewellery Show’da ilk kez gün yüzüne çıkacak birçok takı modelini yakın zamanda Anadolu’da piyasaya sunduğunu açıkladı.

İJS’yi herkesin çok özlediğini ve pandemi dönemi olmasaydı Ekim İJS’nin büyük ilgi göreceğini öne süren Nihat Özdemir; “Ben herşeye rağmen fuarın, şartlar göz önünde bulundurulduğunda katılımcının yüzünü güldüreceğini söyleyebilirim. Yaz boyunca İstanbul’da çok sayıda yeni tasarım temin ettim. Birçok yeni tasarımda fikir olarak hakkım bulundu ve öne sürdüğüm çizgiler, madene aktarıldığında çok ciddi satış rakamları ortaya çıktı. Kendi atölyemizde yaptığımız birçok takının bu yazın çok satanlar listesinde yerini almasının gururunu yaşadık. Ürün portföyümüz; İstanbul ve Kahramanmaraş’ta üretilen seçkin takı modelleriyle her coğrafyada yer alabilecek güce erişiyor” diye konuştu.

Günümüzde iletişim teknolojisinin gelişmesiyle büyükşehirlerde popüler olan, trend olan modellerin aynı anda Anadolu’dan da talep gördüğünü belirten Özdemir; sözlerine şöyle devam etti: “Şimdi, tüketiciler çok bilinçli. İletişim organları vasıtasıyla gördükleri yeni modelleri hemen kuyumcularından talep ediyorlar. Yeni model beklentisi hizmet verdiğimiz hemen hemen her bölgemizde var. İstanbul’da işbirliğinde olduğumuz ve her biri belirli ürün gruplarında uzmanlaşan markalarla koordineli bir çalışma yapıyoruz. Bizimle en yeni takılar anında Anadolu’daki kuyumcularımızda oluyor.”