SEKTÖR > Gözünüz kapalı Türkiye haritasından bir nokta SEÇin SEÇKİN Gold mutlaka orada olacaktır

Gözünüz kapalı Türkiye haritasından bir nokta SEÇin SEÇKİN Gold mutlaka orada olacaktır

Yılların deneyimli markası; yüksek kaliteli üretimi, özgün tasarım çizgisi ile ülkemizin dört bir yanında tercih edilen markası Seçkin Gold; başarılı geçen bir yaz mevsiminin ardından yılın son bölümüne de yine en yeni tasarımlarıyla giriş yapıyor. Kahramanmaraş’ta bulunan dev üretim tesisinde hem 14 hem 22 ayar takıları madene aktaran Seçkin Gold’un kalesi olarak kabul edilen Güneydoğu Anadolu; markanın yıllardır büyük özen gösterdiği bir coğrafya olarak dikkat çekiyor. Yıllar içinde en ücra bölgelerdeki kuyumcuların vitrinlerinde bile yer bulan Seçkin Gold; takı kültürünün yaşadığı ve yaşatıldığı her yerde ısrarla aranan marka kimliğiyle geleceğe emin adımlarla ilerliyor.

Kahramanmaraş insanının eşsiz çalışkanlığı ile Batının ileri teknolojisini başarıyla harmanlayan Seçkin Gold; son derece verimli bir yaz sezonunu geride bırakıyor. Geniş ürün çeşitliliğiyle dikkat çeken Seçkin Gold; ürettiği hem modern hem geleneksel çizgilere sahip tasarımlarıyla ülkemiz kadınlarının vazgeçilmezi oldu.

Farklı kültürlere sahip pazarlara rahatlıkla hitap edebilmek adına, değişik ürün gruplarını üretmek için gerekli tüm üretim tekniklerini yıllardır başarıyla uygulayan Seçkin Gold; yüksek altın fiyatlarının da etkisiyle Anadolu’ya 22 ayar takılar ile birlikte 14 ayar takılarda sunuyor.

Seçkin Gold firma sahibi Murat İpçioğlu; Gaziantep ilimizde düzenlenecek olan Mezopotamya Kuyumculuk Fuarı’nın başarılı geçmesinin ülke kuyumculuğu adına da önemli olduğunu, altın takı ve mücevher ticareti alanında Gaziantep ilimizin ülkemizin önde gelen şehirlerinden biri olduğunu söyledi.

Altınşehir Kuyum Üretim Kompleksi’nin markalarının gücüne güç kattığını belirten Murat İpçioğlu; “Altınşehir’de bulunan üretim tesisimize sürekli yatırımlar yapmaya devam ediyoruz. Birçok yeni tasarımımızı Ekim ayının başında düzenlenecek olan İstanbul Jewellery Show öncesi vitrinlerimize taşıyacağız. En batıdan en doğuya kadar, farklı takı tarzlarına ve beklentilerine net yanıtlar vermeye devam edeceğiz. Markamız, isminin hakkını veren modeller üretmek için tüm gücüyle çalışmalarına devam ediyor” diye konuştu.