SEKTÖR > 8K CONCEPT imzalı 8 ayar takılar kuyumcuların karagün dostu oluyor

8K CONCEPT imzalı 8 ayar takılar kuyumcuların karagün dostu oluyor

Kadir Kantarcı “Rekor üstüne rekor kıran altın fiyatları karşısında 8 ayar takılar artık A Planı görevi üstleniyor. 8 ayar takıların satılmadığı, talep görmediği ilimiz kalmadı”

Yeni nesil, garantili bir şekilde satışa sunulan 8K concept markamızın 8 ayar takıları ülkemizin dört bir yanında ilgi görüyor. 8 ayar takılar; özellikle altın fiyatlarının rekor üstüne rekor kırdığı bu dönemde, kuyumcuların cankurtaranı, karagün dostu olarak ön plana çıkıyor. 22 ayar bir takıya göre 3’te 1 fiyatıyla, kadınların takı hayalini ertelemesine mani olan 8 ayar takılar artık kuyumcuların B veya C değil A Planı oluyor….

Deneyimli kuyumcu Murat Kantarcı ve kardeşi Kadir Kantarcı tarafından, uzun bir AR-GE döneminin ardından piyasaya sunulan 8K concept markalı 8 ayar takılar; en Doğu’dan en Batı’ya kadar birçok ilimizde kuyumcu vitrinlerinin en değerli noktasında kendisine yer buluyor. Altın fiyatlarının son 2 ay içinde %50’ye yakın değer kazandığını da göz önüne alırsak, son tüketicinin artık 22 hatta 14 ayar takı alması için çok ciddi bütçeleri gözden çıkarması gerekiyor.

8K concept firma sahibi Kadir Kantarcı; yükselen altın fiyatlarının etkisiyle, 8 ayar takıya karşı ön yargısı bulunan kuyumcuların bile mağazalarında 8 ayar takı satışı yaptıklarını, zor günlerde 8 ayar takı satışlarıyla hem kuyumcunun ticaret hayatının devam ettiğini hem de son tüketicinin hayalindeki takıya uygun bütçeler eşliğinde sahip olduğunu söyledi.

Uzun bir AR-GE döneminin ardından, ömür boyu garanti belgesiyle satışa sunulan ve özel kaplama formülleri uygulanan 8K concept marka imzalı takıların aradan geçen 1 yıl içinde hem kullanıcı hem de satıcı nezdinde başarılı bir dönemi geride bıraktığını vurgulayan Kadir Kantarcı sözlerini şöyle sürdürdü:

“2 yıl kararmama garantisi ile satılan ürünlerimiz, bizi sahada mahcup etmedi. Garanti belgemizin içinde detaylı bilgiler yer alıyor. Aynı zamanda tüketicinin ürünü dikkatli kullanması ve ilk günkü görünümünü koruması açısından çeşitli tavsiyeleri yazılı olarak sunuyoruz. 8K concept başarılı bir yılı geride bıraktı. Hedeflerimizi gerçekleştirerek yeni yıla adım atıyoruz. Ülkemizin 7 coğrafi bölgesinde, bölge ana bayilerimiz eşliğinde binlerce kuyumcunun vitrininde yer aldık. 2022 yılının hem 8 ayar takılar hem de 8K concept markamız için çok iyi geçeceğine inanıyoruz. İlk kez katıldığımız İJS; gücümüze güç kattı. Bundan böyle İJS’nin hem Mart hem Ekim ayağına düzenli katılmayı planlıyoruz.”