SEKTÖR > Tektaş hata affetmez

Tektaş hata affetmez

Ürettiği montürleriyle çok sayıda kuyumcunun çözüm ortağı olan Apel İş; son dönemde tektaş, yarımtur yüzük ve beş taş montür takı grubundan daha fazla talep alıyor. Yılın her anında talep gören tektaş yüzük ailesi, özenli işçilik istiyor. Tektaş montürlerinde yapılacak en ufak hata bile hemen kendisini belli ediyor. Apel İş Kuyumculuk firma sahibi Piyer Sivaslıoğlu; tektaş ürün grubunda hem klasik modellerde hem de özgün tasarımlarda markalarının titiz çalışmalar ortaya koyduğunu, satış sonrası sorun yaşamak istemeyenlerin yıllardır Apel İş kalitesini güvenle tercih ettiğini ifade ediyor.

Sektörümüzün tecrübeli montür markası Apel İş Kuyumculuk; yılın ikinci yarısına yüksek tempolu bir çalışma ile giriş yapıyor. Bu dönemde en çok tektaş montür ailesi talep görüyor. Evlilik teklifleri, düğünler tektaş ve birçok kişinin alyans yerine tercih ettiği yarımtur pırlanta yüzükler oldukça revaçta.

Her yıl ülkemizde pırlantalı mücevher ve tektaş ürün grubuna artan bir ilgi olduğunu belirten Montür Ustası Piyer Sivaslıoğlu; “Tektaş ve sıralıtaş ürün grubuna ilgi artarken, doğal olarak bu alanda üretici sayısında da ciddi artış var. Bugüne kadar Apel İş; tektaş montür grubunda titiz üretim gerçekleştirerek, müşterilerini hiç üzmemiştir. Tektaş; gerçekten ekstra ilgi ve uzmanlık isteyen bir ürün grubudur” dedi.

Artık tektaşların, gelinlerin duvağı gibi ayrılmaz bir parçası olduğunu sıralıtaş ve tamtur yüzüklere de ilginin arttığını belirten Sivaslıoğlu; “Bu yıl vintage (Retro) tarzı renkli doğal taşlarla bezenen fantezi yüzüklere de ilgi artıyor. Ülkemizde klasik 3-5 tipte tercih edilen tektaşlar, yurtdışına daha fantezi türleriyle çıkış yapıyor. Tektaş ürün grubunda ürün portföyümüz oldukça zengin. Yılın ikinci yarısının kuyum ticareti açısından hareketli geçeceğini tahmin ediyoruz” diye konuştu.