SEKTÖR > Bileziğe Adanmış Hayat…. “Sedat Yüksel”

Bileziğe Adanmış Hayat…. “Sedat Yüksel”

Yıllarını bilezik takı grubuna adayan ve 33 meslek yılını geride bırakan Sedat Yüksel; 3 yıl önce hayata geçen markası Sedat Yüksel Kuyumculuk ile geleceğe emin adımlarla ilerliyor. Üretici kimliğiyle öne çıkan ve tamamen bilezik takı grubuna konsantre olan Sedat Yüksel Kuyumculuk; 2021 yılına ümitle merhaba diyor…

İstanbul Vizyon Park bünyesinde yer alan atölyesiyle yıllardır, birbirinden iddialı tasarımlara sahip 22 ayar bilezikleri hayata geçiren Sedat Yüksel Kuyumculuk; bugün itibariyle yüksek kaliteli ve hızlı üretim gücüyle fark yaratıyor. Firma sahibi Sedat Yüksel; bilezik üretiminde çok önemli bilgi ve birikime sahip olduklarını, bugün piyasada bulunan tüm modelleri başarıyla üretebilmenin dışında, görünümü tok kendisi hafif “Light Şarnel Bilezik” ürün çeşidinde limitleri zorladıklarını söyledi.

Mevcut müşterilerinin tasarımla ilgili her türlü taleplerini rahatlıkla bileziğe yansıtabildiklerini, gerektiğinde müşterileri için butik üretim yaptıklarını belirten Sedat Yüksel; “Müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem gereği onlara üstün hizmet sunma isteğimiz, kuyumcu dostlarımızın satışlarını kendi satışımız olarak görme anlayışımızın bir sonucudur” dedi.

Bilezik üretiminde en son teknolojiyi, işinin ehli teknik donanımı üst seviyede olan ustalarıyla başarıyla kullandıklarını kaydeden Yüksel; yüksek kaliteyi uygun fiyat ile harmanlama konusunda markalarının piyasanın bir adım önünde olduğunu, 1 gün içinde verilen siparişi teslim etme hızlarıyla müşterilerinin takdirini kazandıklarını ifade etti.

2021 yılına ümitle girdiklerini, yeni yılda da ağırlıklı olarak sade modellerin ön plana çıkacağını tahmin ettiklerini sözlerine ekleyen Sedat Yüksel; “Yeni müşteriler edinmekten ziyade mevcut müşterilerimize yüksek hizmet kalitesi ile servis etmeye daha çok önem verdiğimiz bir süreçteyiz. Pandemi döneminde bazı modellerimizi hazırladık ama madene aktarmadık. Yeni yıl ile birlikte birçok yeni modelimizi de sırayla vitrinlerimize taşıyacağız” diye konuştu.