SEKTÖR > Besay kalitesi İstanbul Jewellery Show’un yıllardır değişilmezi

Besay kalitesi İstanbul Jewellery Show’un yıllardır değişilmezi

İstanbul Jewelry Show’a yıllardır düzenli katılan, fuar için hangi şart, hangi durum söz konusu olursa olsun her zaman özenle hazırlanan Besay; yine tüm yenilikleriyle fuar standında sevenleriyle birlikte olacak. Besay Kuyumculuk firma sahibi Ömer Kaya; fuara hazırlanmanın getirdiği büyük enerjinin yılın son döneminde tüm katılımcı firmalara pozitif katkı sağladığını, artık fuarları sadece ticari kazanç noktası olarak görmenin tarihin sayfalarında yerini aldığını söyledi.

Ülkemizin seçkin markalarından biri olan Besay Kuyumculuk; İJS’nin Ekim ayağına hazır. Birbirinden farklı tarzlarda en yeni modeller hazırlayan Besay; fuardan yine mutlu bir şekilde ayrılacağına emin.

Besay Kuyumculuk firma sahibi Ömer Kaya; yıllardır İJS’nin iki ayağına da düzenli katıldıklarını, şimdiye kadar fuardan hiç mutsuz bir şekilde ayrıldıklarının olmadığını söyledi. Fuarın kötü geçmesi gibi bir durumun söz konusu olmadığının altını çizen Ömer Kaya; “İJS Ekim fuarı’nda özellikle yılbaşı öncesi yabancı alıcıların daha yoğun ziyaret ettiklerine şahit oluyoruz. İJS’nin hem Mart hem de Ekim ayağı; bizim için itici güç oluyor ve yıl içinde tekrar silkinmemize vesile oluyor. Kısacası fuarın gücünü arkasına alan için her fuar bir kazançtır” diye konuştu.

Ömer Kaya; altın fiyat farklılığının ihracat yapan firmalar açısından çok dezavantajlı bir durum ortaya çıkardığını, uluslararası rakiplerle rekabet içinde olmak isteyen Türk kuyumculuğunun eşit şartlarda mücadele ettiği zaman neler yapabileceğini herkesin çok iyi bildiğini dile getirdi.

İJS’de tüm yeniliklerini cömertçe göstermeye hazırlanan Besay; fuar kapsamında çocuk takısına her zaman olduğu gibi pozitif ayrımcılık yapacak. Besay standında; fenomen olan ve yıllardır yüksek satış rakamlarıyla çıkışını ara vermeden sürdüren altın emzik dahil olmak üzere yüzlerce yeni çocuk takısını ayrı bir bölüm içinde sergilenecek.