SEKTÖR > Nova Gold ile çalışan kuyumcular satarken mutlu alırken daha da mutlu

Nova Gold ile çalışan kuyumcular satarken mutlu alırken daha da mutlu

Kurulduğundan bugüne kadar en uygun fiyatlı ama aynı zamanda yüksek kaliteli takılar piyasaya sunma hedefiyle yola çıkan Nova Gold; 6 yıldır başarıyla çalışmalarına devam ediyor. Ülke genelinde 25 farklı ilimizde 300’den fazla kuyumcunun vitrinlerine yer alan Nova Gold; alırken kazanmak isteyen kuyumcunun ilk tercihi oluyor…

Hem eğitimli hem de alaylı olan Erdal Durukal tarafından kurulan Nova Gold; 6 yıldır başarıyla sektörümüzde kendine sağlam bir yer edindi. Pandemi döneminde mobil ekipleriyle geniş bir coğrafyaya ürünlerini sunan Nova Gold; kısa sürede 25 farklı şehirde 300’den fazla kuyumcunun hayatında yer etti.

Nova Gold firma sahibi Erdal Durukal; kuyumculuk sektörünün önemli değişimler yaşadığını, son tüketicinin isteklerini en iyi şekilde analiz eden, perakende kuyumcusunun satış performansını arttırmayı düşünen ve hızla taleplere cevap veren, dinamik yeni nesil kuyum üreticilerinin öne çıktığı bir dönemde, alırken kazanmak isteyen kuyumcular ile hedeflerine hızla yürüdüklerini söyledi.

Çalıştıkları kuyumcuların hepsinin bölgelerinde yıllardır mesleklerini başarıyla icra ettiklerini belirten Erdal Durukal; “Tektaş, beştaş ve baget kesim yüzüklerimiz yine ana kalemlerimizi oluşturuyor. Artık kazze set, gurmet, halatlı set, içi boş bileklikler, kolyeler ve sarrafiyeden oluşan kolyeler, bileklikler ürün grubumuzu oluşturuyor. 14 ayar ve hafif takılarımız, uygun fiyatıyla kuyumcuların daha kolay satış yapmasına katkı sunuyor” dedi.

Sürekli yeni modeller geliştirdiklerini, kadrolarında yer alan takı tasarım uzmanlarının kuyumcuların beklentilerine uygun tasarımları modellediklerini sözlerine ekleyen Durukal; avantajlı fiyat politikasına, peşin çalışma prensipleriyle devam edeceklerini dile getirdi.