SEKTÖR > SERRA KIYMETLİ MADENLER Gururla Sunar… “Serra 14 Ayar Takılar”

SERRA KIYMETLİ MADENLER Gururla Sunar… “Serra 14 Ayar Takılar”

Bu yıl itibariyle 5 yılı geride bırakan Serra Kıymetli Madenler; pandeminin ilk günlerinde sektörümüzün kalbinin attığı, Çemberlitaş’ta Kapalıçarşı’nın girişinde bulunan Kılıççılar Sokağa taşınmıştı. Yeni adresinde müşteri kitlesini geliştiren Serra Kıymetli Madenler; 14 ayar takı grubuna da giriş yaparak, yüksek kaliteli ve uygun fiyatlı ürünlere varım dedi…

Kısa zaman içinde önemli hedefleri gerçekleştiren ve 5 yıllık şirket tarihinin önemli bir bölümünde pandemi ile mücadele eden Serra Kıymetli Madenler; 14 ayar, hafif, hediyelik takı grubuna giriş yaptı. Samet Kalkan ve Mehmet Yusuf Kalkan kardeşler tarafından geleceğe taşınan genç marka; Kılıççılar Sokağa bakan vitrinlerine renk katmak ve değerli maden ticaretine kardeş olarak takı ticaretine de başlamayı tercih etmişler.

Kıymetli maden ticaretinde kayda değer bir kitleye eriştiklerini ve müşterilerine ek hizmet olarak 14 ayar takılar da sunmayı düşündüklerini kaydeden firma ortağı Samet Kalkan; “Kılıççılar Sokağa taşınmamız altın takı işine girişimizi hızlandırdı. Burası sektörümüzün en hareketli sokaklarından biri olarak kabul ediliyor. Sokağa bakan vitrinimizi kullanmak istedik. Popüler olan, yüksek satış rakamları yakalayacak modellere ağırlık vererek 14 ayar takı grubuna, geniş ürün çeşitliliğiyle giriş yaptık” diye konuştu.

Serra Kıymetli Madenler imzalı takıların, lansmana özel çok rekabetçi fiyatlar eşliğinde toptan satışa sunulduğunun altını çizen Kalkan; açıklamasına şöyle devam etti:

“Kıymetli maden işinden takı ticaretine giren firma hatırlamıyorum. Takı işinden kıymetli madene giren oldu ama bunun tersi belki de bizimle bir ilk oluyor. Yıllar içinde kemikleşen bir müşteri kitlemiz var. Öncelikle onlara ürünlerimizi sunduk. İlk gelen tepkiler çok olumlu. Biz 2021 yılında yüksek satış rakamları elde etmekten ziyade, yeni dostlar kazanmayı planlıyoruz. Takı satışına bir alternatif olarak veya geçici bir iş kolu olarak girmedik. Serra Altın veya bir başka isimle 14 ayar takı grubunda yol almayı istiyoruz. Yeni sezon öncesi ürünlerimizi yakından görmek isteyenleri Kılıççılar Sokak’taki adresimize bekliyoruz.”